Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΟΥ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Φοίνικας Περιστερίου έφτασε στη βρύση αλλά δεν κατάφερε να πιεί νερό…

Η ομάδα του Γιώργου Λαζάρου όπως και πέρυσι με τον Ιάσωνα, έτσι και φέτος με την Κηπούπολη αγωνίστηκε με μειονέκτημα έδρας και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που θα οδηγούσε στην Α’ κατηγορία. Παρόλα αυτά ο τεχνικός της ομάδας έδωσε συγχαρητήρια στους παίχτες του για την προσπάθεια τόσο στο συγκεκριμένο ματς όσο και στο πρωτάθλημα γενικότερα, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί και την Κηπούπολη για την επιτυχία της.

Ας δούμε τι δήλωσε ο ικανότατος τεχνικός στους Erasitexnes365…

“Γνωρίζαμε ότι θα γινόταν ένα παιχνίδι που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Εμείs έπρεπε να διαχειριστούμε το μειονέκτημα της ισοπαλίας μέσα στο ματς, κάτι που έκανε το έργο μας εξαρχής δύσκολο.

Από πλευράς τακτικής, είχα σχεδιάσει να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο μας στο πρώτο ημίχρονο, πιέζοντας πολύ στο χώρο του κέντρου σε όλες τις πρώτες και δεύτερες μπάλες, ώστε να πάρουμε στην κατοχή μας τη μπάλα και να πετύχουμε ένα τέρμα. Ένα γρήγορο γκολ που θα άλλαζε δεδομένα του ματς, δημιουργώντας την ανάγκη στον αντίπαλο να ανοιχτεί και να δημιουργηθούν χώροι. Όμως, ενώ στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο είχαμε την υπεροχή, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες μας, δυστυχώς δεν βάλαμε το γκολ που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αντίπαλος μας με τους έμπειρους παίκτες που διαθέτει, έσπασε το ρυθμό του αγώνα, έκλεισε καλά τους χώρους στην άμυνα του, και ειδικά μετά το 65′, δεν μας άφησε να εφαρμόσουμε το παιχνίδι μας και να βρούμε λύσεις.

Οι αλλαγές του συστήματος μας σε καθαρό 4-3-3, αλλα και σε 3-5-2 απο το 75′ και μετά για να γεμίσουμε την περιοχή με τους Ραυτόπουλο και Λαζάρ, δεν μας έδωσαν την υπεροχή που θέλαμε, ίσως και λόγω της κούρασης που είχε επέλθει. Ετσι λογικά το ματς έληξε ισόπαλο.

Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου, για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν στη διάρκεια του αγώνα, αλλά και για να φτάσουμε στο μπαράζ μέσα από απίστευτες δυσκολίες. Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια τόσο στο σύλλογο της Κηπούπολης, όσο και στον συνάδελφο προπονητή Δημήτρη Φιλίππου, για την άνοδο στην Α κατηγορία. Στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος επέδειξαν μεγάλη σταθερότητα και ποιότητα ως ομαδα.”

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ