Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΑΛΩΒΗΤΟΥΣ

Αρκετά επηρεασμένες αναμένεται να επιστρέψουν οι ομάδες της ΕΠΣΑ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος όποτε κι αν αυτό συμβεί, μετά την καραντίνα. Μία από τις ομάδες είναι και η Διάνα Ηλιούπολης, ο προπονητής της οποίας, Γιώργος Τσαμόπουλος υποστήριξε μεταξύ άλλων πως «η καραντίνα δεν θα μας αφήσει αλώβητους».

Αναλυτικά όσα είπε στη σελίδα του συλλόγου:

Πόσο επηρεάζει την Διάνα η 2η καραντίνα;

«Άτυχη είναι η ομάδα μου. Και τώρα και την προηγούμενη άνοιξη. Τον Μάρτιο είχαμε οκτώ πετυχημένα διαδοχικά αποτελέσματα, είμασταν η ομάδα με την καλύτερη φόρμα και διεκδικούσαμε τα πάντα. Τώρα πατήσαμε κορυφή, παίζαμε καλά και βάση επιλογών μας είμασταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αρχές Νοεμβρίου. Έχουμε νέα ομάδα, νέους παίκτες, εφαρμόζουμε νέο τρόπο παιχνιδιού. Χρειαζόμασταν χρόνο, τον είχαμε, φθάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και ξανά πάλι από την αρχή. Η καραντίνα δεν θα μας αφήσει αλώβητους».

Πόσο πλήττεται το αθηναϊκό ποδόσφαιρο;

«Πλήττονται σωματικά και ψυχολογικά χιλιάδες άνθρωποι που έχουν ως τρόπο ζωής το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Έχω εμπιστοσύνη στην ΕΠΣΑ που θα κάνει τα πάντα για να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα».

Πόσος χρόνος θα απαιτηθεί για να επαναρχίσει το πρωτάθλημα μετά την άρση της καραντίνας;

«Ιδανικά θα χρειαστούν μίνιμουμ 2 εβδομάδες. Μεσολαβούν και τα Χριστούγεννα. Σίγουρα θα πιεστεί το καλεντάρι. Ότι κι αν γίνει μιλάμε για αλλοίωση του πρωταθλήματος. Άλλες ομάδες θα αδικηθούν και άλλες θα ευνοηθούν».

Πως αντιμετωπίζει η Διάνα την καραντίνα;

«Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τον γυμναστή μας Γιώργο Μούτο. Έχει δοθεί πρόγραμμα στους παίκτες».

Μπορεί η καραντίνα να οφελήσει την Διάνα κερδίζοντας χρόνο για την επιστροφή στην δράση του Μιχάλη Κατσίκια και του Πάνου Καζάκου;

«Μακάρι, αλλά θέλουν και οι δυο αρκετό χρόνο ακόμη. Ο Μιχάλης διεκδικεί το όσκαρ της ατυχίας. Τον αγαπάμε όλοι και είμαστε δίπλα του. Ξεχειλίζει από ποιότητα και εμπειρία αυτό το παιδί. Ο Πάνος πρέπει να αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό του και τον Στρατό. Ο χρόνος κυλάει υπέρ του».

Η ευχή του:

«Όσο πιο μικρή η διακοπή, τόσο καλύτερα για τα σώματα και την ψυχή αυτών που υπηρετούν το χόμπι τους».

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ