Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΩΤΖΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ

Αν και έκανε πολύ καλή εμφάνιση και είχε την υπεροχή απέναντι στον Ολυμπιακό Λιοσίων, ο ΑΟ Ιλίου δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που τόσο είχε ανάγκη.

Παρόλα αυτά, η εμφάνιση της ομάδας και το πάθος που έδειξαν οι παίχτες γεμίζει αισιοδοξία τους ανθρώπους της ομάδας, και τους δίνει δύναμη να παλέψουν στα 6 ματς που απομένουν ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Τζώτζης δήλωσε μετά το ματς τα εξής…

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη που τόσο πολύ θέλαμε κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων, ώστε να απομακρυνθούμε από τις επικίνδυνες θέσεις του ομίλου. Είχαμε ξεκάθαρη υπεροχή, δημιουργήσαμε και χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα τη φάση του δοκαριού, αλλά τελικά δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στο τρίποντο.

Πλέον η προσοχή μας εστιάζεται στο επόμενο εξίσου πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον δεύτερο της βαθμολογία Χολαργό,

Θα πάμε να κάνουμε την προσπάθειά μας και  να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Έχουμε μπροστά μας έξι ακόμη τελικούς και από την πλευρά μας εδώ που βρισκόμαστε, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε κόντρα σε όλους τους αντιπάλους για βαθμούς».

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ