Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΩΤΖΗΣ: ΚΕΡΔΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ

Δεν κατάφερε τελικά να παραμείνει στην Α’ κατηγορία ο ΑΟ Ιλίου, παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε.

Η αλήθεια είναι πάντως πως πέραν του αγωνιστικού κομματιού, η ομάδα του Ιλίου κέρδισε τις εντυπώσεις για τον τρόπο που αγωνίστηκε, και επίσης αν και νεοφώτιστη παρέδωσε μαθήματα συμπεριφοράς αντιμετωπίζοντας όλους τους αντιπάλους της με τον πρέποντα σεβασμό.

Ο υποβιβασμός δεν δείχνει να πτοεί τους ανθρώπους της ομάδας, που όπως λένε χαρακτηριστικά η φετινή χρονιά ήταν ένα μεγάλο μάθημα για όλους. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του αρχιμάστορα του οικοδομήματος που λέγεται ΑΟ Ιλίου, του προπονητή και Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών του συλλόγου Γιώργου Τζώτζη.

<< Μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής η ομάδα μας έπεσε στην Β’ κατηγορία. Ηταν μια πολύ όμορφη διαδρομή στη μεγάλη κατηγορία της Αθήνας, στην οποία κερδίσαμε την εκτίμηση και τον σεβασμό των αντιπάλων μας. Κατακτήσαμε μέχρι τώρα 23 βαθμούς , όλους μέσα στο γήπεδο με την αξία μας, και αντιμετωπίσαμε όλους τους αντιπάλους μας με ήθος και αξιοπρέπεια.

Η ατυχία και η απειρία της ομάδας, αφού τα περισσότερα παιδιά έπαιξαν πρώτη φορά στην Α’ κατηγορία, είχε ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό μας.  Το κέρδος μας όμως είναι τεράστιο, αφού πολλά παιδιά από την Ακαδημία μας απέκτησαν την εμπειρία της κατηγορίας και είναι πλέον έτοιμα να οδηγήσουν την ομάδα σε νέες επιτυχίες.

Ως προπονητής αυτής της ομάδας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν, αλλά και για το ήθος που έδειξαν, κάτι που είναι από τις βασικές αρχές του συλλόγου.

Τ’ελος, θυμίζω σε όλους πως πραγματικός νικητής είναι αυτός που όταν πέφτει, προσπαθεί να σηκωθεί και να συνεχίσει…>>

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ