Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Γιώργος Τζώτζης: Με λίγη τύχη μπορούσαμε αποτέλεσμα

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας παρά την ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Λιοσίων παρουσιάστηκε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης. Ο ικανότατος τεχνικός μίλησε στο Nfstudiosports και ας δούμε τι μας είπε…

«Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα των παικτών μου στο γειτονικό ντέρμπι. Με αντίπαλο μία πολύ δυνατή και ιστορική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός Λιοσίων, πιστεύω πως παρουσιαστήκαμε πολύ δυνατοί και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν τα καταφέραμε κυρίως λόγω των εξαιρετικών επεμβάσεων του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Ιδιαίτερα σημαντικό για μένα είναι το γεγονός πως παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, δεν τα παρατήσαμε και παλέψαμε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Αν κάνουμε το ίδιο σε όλα τα ματς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα στη συνέχεια. Κρατάμε λοιπόν αυτή την αντίδραση και την πολύ καλή εμφάνιση και προχωράμε,.
Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, οι οποίες με την απόδοσή τους, τη συμπεριφορά τους αλλά και το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξαν μακριά από σκοπιμότητες, διαφήμισαν το ποδόσφαιρο της περιοχής μας.
Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει με τον Χολαργό στην έδρα μας, όπου θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να επιστρέψουμε στις νίκες».

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ