Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, 1-1 ΜΕ ΤΑΤΑΥΛΑ

Αν και ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων δεν κατάφερε να νικήσει τα μαχητικά Ταταύλα, μένοντας τελικά στο 1-1.

Οι γηπεδούχοι παρέμειναν αήττητοι και με 38 βαθμούς είνα στη 2η θέσηη, έχασαν όμως την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΑΟ Ιλίου. Τα Ταταύλα πήηραν έναν πολύτιμο βαθμό και έφτασαν τους 16.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος και είχαν πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν, κάτι που τελικά κατάφεραν στο 32′ όταν ο Λίτσης με εκπληκτικό φάουλ από πολύ πλάγια έκανε το 1-0. Ο νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε στο 64′ όταν ο Ισραελ με κεφαλία έκανε το 1-1. Στη συνέχεια η Ελπίδα πίεσε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Τα Ταταύλα ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίχτες αφού στο 82′ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Χίου.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Κυρίου, Στεργίου (52′ Λάμπος), Πανταζής, Παπαπαναγιώτου, Καλκάνης, Δούκας (72′ Κότσαλος), Παρασκευόπουλος, Αθανασόπουλος (85′ Λώλης), Μαρκουλής (72′ Ζαχαρόπουλος), Λίτσης, Καράμπελας.

ΤΑΤΑΥΛΑ: Ράμμος, Σφενδύλης (68′ Πάλι), Μαλλής, Γιαννόπουλος, Χίου, Χασιώτης, Λουμίδης Αν., Κιττές, Τριγωνάκης (88′ Νίνε), Καλογερόπουλος (52′ Ισραελ)(90′ λ.τ. Μητράκας), Κορνάρος.

 

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ