Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ- ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 2-2

Σε ένα αγώνα χωρίς βαθμολογικό άγχος, ΑΕ Ηράκλειο και Θύελλα Αγ. Δημητρίου ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 προσφέροντας ωραίο θέαμα σε όσους παρακολούθησαν το ματς.

Με την ισοπαλία αυτή το Ηράκλειο είναι στην 6η θέση και ισοβαθμεί με τον ΓΣ Αργυρούπολης με 46 πόντους, με την Θύελλα να έχει πλέον 32 πόντους και να εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι  κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 5’ με τον Παπανικολάου, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση με τον Χρήστου στο 44′.  Με την έναρξη του β’ μέρους οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίχτες, με τους Τούμπα και Αφουξενίδη να βλέπουν  την κόκκινη κάρτα. Στο 50’ ο Παπανικολάου έκανε το 1-2 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, με τον Αυγουστάτο  στο 65’ να διαμορφώνει το τελικό 2 – 2.

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Ντάλλας, Μέρτκολα, Θερμός (60′ Κοντόσταυλος), Γκόλιας, Τούμπας, Χρήστου, Αυγουστάτος (80′ Τελχάι), Τσακλάνος, Σπυριδάκης, Αντωνόπουλος, Κατσούλης.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Αφουξενίδης, Χαραλαμπόπουλος, Νταλάκας, Τζελέφας Π. (75′ Μανωλάς), Παπανδρέου, Τζελέφας Σ., Κουκοβίνης, Νούλας, Νομικός (46′ Ζαγαρέλος), Παπανικολάου, Ασημακόπουλος.

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ