Ακολουθήστε μας

EΠΣΑ VIDEO

Η ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ «ΦΡΕΝΑΡΕ» 3-0 ΤΗΝ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (VIDEO)

Την  αγωνιστική της άνοδο επιβεβαίωσε η Αλσούπολη με το 3-0 επί της Κηπούπολης, και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη υποβιβασμού!

 

Η Αλσούπολη άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’ με τον Χαλά. Η Κηπούπολη στη συνέχεια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει την εστία του Κωτσακά. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν κάνοντας πιο επιθετικό το σχήμα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν έτσι τα κενά και σημείωσαν ακόμη δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά με τον Τσούκα στο 78’ και τον Χαλά και πάλι στο 79’ παίρνοντας έτσι ένα πολύτιμο τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι πάντως διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ στο δεύτερο γκολ.

Η Κηπούπολη παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς (13-0-5, 44-25 γκ.), ενώ η Αλσούπολη ανέβηκε στη 12η θέση με 21 βαθμούς (6-3-9, 17-18 γκ.)

 

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ: Κωτσακάς, Βασιλάκος, Κιάρρη, Χρονόπουλος, Θωμάκος, Μπουσούλας, Πρίφτι (60’ Τσιλητήρας), Τσούκας (82’ Παπακουνάδης), Χαλάς, Παπαδόπουλος (73’ Σιανός), Γιαννακάκος (87’ Θεοδωρίδης)

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κούμης, Βλάσσης (65’ Καραγιάννης), Αγγελόπουλος, Λάππας, Αναγνώστου, Παούρης, Πολυζωγόπουλος (71’ Καλέμης), Ντούπης, Κουμεντάκος, Ζούκας, Μαντζώρος  (56’ Τζαμαλής)

More in EΠΣΑ VIDEO