Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΨ

Με ιδιαίτερη επισημότητα, λαμπρότητα και συγκίνηση ο ΠΟΨ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019.

Επισημότητα καθώς την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο Δημάρχου Φιλοθέης – Ψυχικού Παντελής Ξυριδάκης και πλήθος άλλων επισημών. Λαμπρότητα γιατί βραβεύθηκαν δέκα άνθρωποι που προσέφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στον σύλλογο, ενώ οι παρευρισκόμενοι ξεπέρασαν τους 850 αποδεικνύοντας περίτρανα τη δυναμική του συλλόγου. Συγκίνηση γιατί ανακοινώθηκε η ανέγερση του γηπέδου του ΠΟΨ δια στόματος Ρένας Δούρου, ένα όνειρο που φαίνεται ότι θα γίνει πραγματικότητα.
Δικαίως λοιπόν η διοίκηση του συλλόγου στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη βραδιά ως την ιστορικότερη του συλλόγου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΠΟΨ αναφέρει: «Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου μας ‘’Βραδιά Ιστορίας’’ στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού με εντυπωσιακή επιτυχία, ιδιαίτερη λαμπρότητα και βαθιά συγκίνηση για όσα διαδραματίστηκαν.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους, η Περιφερειάρχης Αττικής κ.Ρένα Δούρου, ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού κ.Παντελής Ξυριδάκης, ο Δντής της Περιφέρειας Αττικής κ.Κων/νος Μπούκας, οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι Άλκης Γάτος, Κατερίνα Πετρίτση- Μουράντ, Μαρία Τρέζου, Νατάσα Αγγελάκη, Βύρων Σαμαρόπουλος, Γεράσιμος Μαζαράκης, η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ κ. Νέλλη Λάβδα, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Κατερίνα Αλεξοπούλου, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΙΨ κ. Σόφη Ζαφρακοπούλου, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Γαλάνης και Νίκος Κανελλάκης, ο τ.Δήμαρχος κ. Θάνος Βεζυριάννης, η τ.Αντιδήμαρχος κ.Ζωή Ράπτη, η κ. Γιούλη Παλυβού τ.Πρόεδρος του ΜΕΟ, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Φώτης Χρυσικός, ο τ.Δήμαρχος Χαλανδρίου κ.Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος και ο Γ.Γραμματέας της ΕΠΣΑ κ.κ. Άγγελος Νικόπουλος και Γαβριήλ Παπαδόπουλος αντίστοιχα, μέλη γειτονικών σωματείων, ο κ.Γιάννης Γιασαφάκης από τον Απόλλων Χαλανδρίου, ο κ.Δημήτρης Μωραΐτης από τον Ο.Φ.Χολαργού, το σύνολο των ποδοσφαιριστών της αντρικής μας ομάδας, οι προπονητές μας, οι γονείς των ακαδημιών του ποδοσφαίρου, της κολύμβησης και της γυμναστικής, το σύνολο των μελών του Δ.Σ. του Π.Ο.Ψ., καθώς και μεγάλο πλήθος των πιστών φίλων της ομάδας μας.

Η συνολική συμμετοχή ξεπέρασε τους 850 παρευρισκομένους, αποδεικνύοντας τη γεωμετρικά αυξανόμενη δύναμη και απήχηση του ιστορικού Π.Ο.Ψ. στην ευρύτερη περιοχή μας.

Η εκδήλωσή μας είχε ως επίσημη παρουσιάστρια τη γνωστή κ.Φωτεινή Γεωργαντά, καλύφθηκε τηλεοπτικά από το NF STUDIO SPORTS και την επιμέλεια ήχου και εικόνας παρείχε η εταιρία ΑΞΑΡΛΗΣ.
Επίσης, επισημαίνουμε την παρουσία των εκπροσώπων και φίλων μας των τοπικών Μ.Μ.Ε. της κ. Όλγας Μενεμενόγλου και των κ.κ. Γιάννη Παπαγεωργίου και Νίκου Ταμπακόπουλου.

Πέραν της καθιερωμένης κοπής της Βασιλόπιτας του 2019, που ευλόγησε ο Πάτερ Νικόλαος του Ι.Ν.Αγ.Γεωργίου, βασικό τμήμα της εκδήλωσης ήταν οι βραβεύσεις δέκα σημαντικών προσώπων του Π.Ο.Ψ. που έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομά τους στην ιστορία μας και προκάλεσαν ιδιαίτερη συγκίνηση και ενθουσιασμό σε όλους!

Βραβεύτηκαν οι κ.κ. Σταύρος Αθανασιάδης, Μάρκος Σπυρίδης, Γιάννης Νακόπουλος, Γιώργος Κουσκούτης, Θανάσης Μούρτος, Μπάμπης Κολέσιας, Μάκης Στραβαρίδης, Τάσος Πάντος, Θάνος Βεζυργιάννης, και ο κ. Θανάσης Χανακούλας, όπου έλαβε επίσημα τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου του Π.Ο.ΨΥΧΙΚΟΥ.

Στο σημείο αυτό, θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη για τον περιορισμένο αριθμό των βραβευθέντων σε σχέση με όλους όσους αξίζουν εξίσου την τιμητική διάκριση για την προσφορά τους στο σύλλογό μας, γεγονός που θα συμβεί στην αμέσως επόμενη εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας. Η επιλογή των προσώπων προέκυψε κατόπιν μίας εξαιρετικά επίπονης απόφασης – κλήρωσης του Δ.Σ. για το σκοπό αυτό.

Δικαίως, την εκδήλωσή μας ως Βραδιά Ιστορίας την μετονομάζουμε στην “Ιστορικότερη Βραδιά του Π.Ο.Ψ.”, αφού ανακοινώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο η πολιτική έγκριση για την έναρξη της κατασκευής του γηπέδου μας, τη στέγη και το Έργο Ζωής για τα παιδιά της περιοχής μας.

Συγκεκριμένα, η Περιφερειάρχης Αττικής κυρία Ρένα Δούρου που τίμησε στο ακέραιο με την παρουσία της την εκδήλωσή μας, ανακοίνωσε επίσημα την έγκριση της παραχώρησης μέρους του Ο.Τ. 150 από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. προς το Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού.

Ο εν λόγω χώρος αποτελούσε το όνειρο ετών και τον πρώτιστο στόχο της παρούσας Διοίκησης για την αξιοποίησή του ως γηπέδου ακαδημιών, αφού είναι ο μοναδικός στα γεωγραφικά όρια του Δήμου μας, που επιτρέπεται η ήπια μορφής αθλητική εγκατάσταση και για δεκαετίες παρέμενε ανεκμετάλλευτος αποτελώντας εστία μόλυνσης με αυξημένο τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Εφεξής, ανοίγει διάπλατα η προοπτική να αποτελέσει για τους μαθητές των σχολείων και τα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου μας, το φρούριο των ονείρων τους και η ασπίδα τους έναντι όλων των γνωστών κινδύνων που απειλούν τη σωματική τους υγεία και τη σωστή ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.

Ο Πρόεδρος και το σύνολο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε δικαιωματικά τα θερμά μας συγχαρητήρια και τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας, σε εκείνους τους πολιτικούς αξιωματούχους που συμβάλλουν στην ενσάρκωση του οράματος των παιδιών της περιοχής μας.

Ειδικότερα, η συμβολή της Περιφερειάρχης Αττικής κ.Ρένας Δούρου, που είχε καταλυτική επίδραση, του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής & Τηλεπικοινωνιών κ.Νίκου Παππά, του Δ/ντος Συμβούλου της ΚΤ.ΥΠ. ΑΕ κ.Γιάννη Χαρωνίτη, του Δημάρχου Φιλοθέης – Ψυχικού κ.Παντελή Ξυριδάκη, καθώς και το σύνολο των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και όλων των παρατάξεων της τοπικής αυτοδιοίκησης, αποτελούν για εμάς όλους εκείνους τους ανθρώπους που συντελούν στην υλοποίηση αυτού του θεάρεστου έργου και το οποίο εμείς ως Διοίκηση έχουμε θέσει ως ανελαστικό στόχο.

Ταυτόχρονα, ευχαριστούμε θερμά τους πιστούς και εκατοντάδες φιλάθλους μας, όλους τους συμπολίτες μας και τις αρωγούς εταιρίες OOZOO, DB SCHENKER, FOREVER 21, ΔΕΛΤΑ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, FRAGISKOS, GOLDENBALL, KERAMIDAS BIKES, που συστρατεύονται ενεργά στο πλευρό μας και ανοίγουν τα φτερά των ονείρων των παιδιών μας.

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ