Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Η ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ, 3-1 ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Η Λυκόβρυση ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι του ομίλου με την Αγία Ελεούσα της οποίας επικράτησε με 3-1.

Η Λυκόβρυση απέδειξε ότι είναι ακόμη πιο δύσκολος αντίπαλος στην έδρα της, και σταμάτησε το αήττητο τεσσάρων αγώνων της Αγίας Ελεούσας που δεν είχε γενικότερα καλή απόδοση.

Η Λυκόβρυση προηγήθηκε με 1-0 μόλις στο 5’ με τον Σταματέλο με σουτ από πλάγια, αιφνιδιάζοντας την αντίπαλο της. Πριν προλάβει να συνέλθει η Αγία Ελεούσα δέχθηκε και δεύτερο γκολ από τον Πάγκα στο 17’ από κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και τα κατάφεραν εν μέρει στο 44’ με γκολ του Κακαβά ύστερα από πάσα του Βαλχόπουλου. Στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε η Αγία Ελεούσα για την ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και στο 86’ ο Πάγκας σημείωσε το τελικό 3-1, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο 87’ αποβλήθηκε με κόκκινη ο Λάππας για βίαιη απώθηση του διαιτητή.

Η Λυκόβρυση μετά από 10 αγώνες βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς (6-3-1, 22-11 γκ.) και η Αγία Ελεούσα στην 5η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς (6-0-4, 26-12 γκ.).

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Κέμπας, Μιγκάκης, Κουτσούκος, Παπαγεωργίου, Αγγελής, Καβαλάρης (90’ Ψαρομιχαλάκης), Μαντατζής (66’ Σουλιώτης), Μήτογλου, Λιαδάκης (71’ Μιλάνι), Σταματέλος (90’ Θάνος), Πάγκας.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Mπαλωμένος, Μπενδέλας (35′ Σκεπετάρης), Βλαχόπουλος (70′ Λάμπρου), Αγουρίδας, Παπαδόπουλος, Λάππας, Κακαβάς, Ηλιαδάκης, Σιδέρης, Γιαννόπουλος, Μπάκας.

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ