Ακολουθήστε μας

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η VODAFONE ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ…

Μια ιδιαίτερα αξιέπαινη κοινωνική πρωτοβουλία από το κατάστημα Vodafone της Πλατείας Αμερικής που αφορά όλους τους νέους Αθλητές της ΕΠΣΑ….

Σε μια εποχή που η εύρεση εργασίας γίνεται όλο και δυσκολότερη για τους νέους Αθλητές οι οποίοι πρέπει να σηκώσουν το βάρος τόσο μιας δουλειάς, όσο και της συνέπειας στις υποχρεώσεις των ομάδων τους , το κατάστημα Vodafone της οδού Πατησίων 165 παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα πρόγραμμα βοήθειας προς τους ποδοσφαιριστές, δίνοντας τους εργασία με σταθερό μισθό,ασφάλιση και ευέλικτα ωράρια προσαρμοσμένα στις αθλητικές τους ανάγκες ώστε να μπορούν να συνδυάσουν αγώνες και προπονήσεις έχοντας παράλληλα μια σταθερή εργασία στο τμήμα εξωτερικών πωλήσεων της γνωστής εταιρείας.

Εμπνευστές της αξιέπαινης κίνησης είναι τρεις αναγνωρισμένοι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της ΕΠΣΑ , Οι Γιάννης και Μάριος Καπέλης , και ο Βασίλης Μαρτεκας. Τρεις παίχτες οι οποίοι επί σειρά ετών κάνουν με μεγάλη επιτυχία αυτό ακριβώς που υπόσχεται η κίνηση αυτή. Το να συνδυάζουν εργασία με επιτυχημένη παρουσία στα γήπεδα της Αθήνας.

Η πρόσληψη για τους Αθλητές της ΕΠΣΑ που θα πληρούν τα κριτήρια είναι άμεση και η εργασία είναι μόνιμη είτε με πλήρη είτε με μερική απασχόληση.

Πληροφορίες επικοινωνίας : Vodafone Shop Πατησίων 165 – Πλατεία Αμερικής. Τηλ : 210 8668400 Email: vf164@knet.gr

More in ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ