
Κάνοντας δεύτερο break o Ερμής Ζωγράφου νίκησε με 7-4 τον Μινώταυρο και προκρίθηκε για πρώτη φορά στα ημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας μία ιστορική πρόκριση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερμής έπαιξε χωρίς τρία βασικά στελέχη του (Αθανασάκος, Γούσης, Παπακώστας) και ο Μινώταυρος χωρίς το μεγάλο του αστέρι και πρώτο του σκόρερ την φετινή χρονιά Χάρη Φώτη.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Μινώταυρο να μπαίνει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 3′ να προηγείται με τον Πασσαλή. Στο 10′ ο Καβαλάρης έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Στο 14′ ο Αλιφέρης έκανε το 1-2 για τον Ερμη Ζωγράφου και στο αμέσως επόμενο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Κάτσα έκανε το 2-2 για τους φιλοξενούμενους. Στο 17′ ο Καρύδας έκανε το 2-3 για τον Ερμή κάνοντας την ανατροπή.
Το Β’ ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ερμή Ζωγράφου να μπαίνει πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα στο 22′ με τον Αλιφέρη και στο 23′ με τον Καρύδα να κάνει το 2-5. Στο 28′ οι φιλοξενούμενοι με τον Κολέντζο ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 2-6. Ο Φιλίππου στο 35′ μείωσε σε 3-6 και στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Καρανταλής για τον Μινώταυρο και ο Τσέπας για τον Ερμή διαμόρφωσαν το τελικό 4-7.
Η ομάδα του Ζωγράφου θα αντιμετωπίσει στην ημιτελική φάση των playoffs την ομάδα της ΑΕΚ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αδαμόπουλος, Σύρρος, Πάντου, Ντινμπένκος
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ (ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ): Κοσμίδης, Τσέβης, Ασημακόπουλος, Φιλίππου, Πασσαλής, Καβαλάρης, Διαμαντόπουλος, Ρηνάκης, Τζεμανάκης, Καρανταλής, Τριφύλλης, Κουνίδης, Πετράκης.
ΕΡΜΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ): Πολύδωρος, Καρύδας, Βαρυπάτης, Κολέντζος, Μπαλάφας, Αλιφέρης, Κάτσα, Καπάρος, Κατώπης, Μανέλας, Αναστασόπουλος, Τσέπας, Παρλιάρος.

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
Τα μπαράζ αγώνων κατάταξης στην ΕΠΣΑ

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
Το πρόγραμμα των μπαράζ ανόδου στην ΕΠΣΑ

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πανιώνιος πέντε αστέρων

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η ΑΕΚ νίκησε (37-26) τον ΑΣΕ Δούκα και τερμάτισε πρώτη!

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διπλό του Πανιωνίου στην Επίδαυρο (2-0) τον Φοίνικα

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Εθνικός σήκωσε το Κύπελλο Πειραιά μέσα στο σπίτι του!

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
Γήπεδο – κοτέτσι της Νήαρ Ηστ! Ευθύνες τεράστιες στο υπουργείο Παιδείας!
