Ακολουθήστε μας

VIDEO

Ήττα στη Ραφήνα (1-0) για τον ΑΟ Πυλίου Κω (video)

Τη δεύτερη σερί ήττα γνώρισε ο ΑΟ Πυλίου Κω που αυτή τη φορά έχασε στη Ραφήνα από τη Θύελλα με 1-0 για την 6η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη εξασφάλισε το πρώτο της τρίποντο στο εφετινό πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι όπου έκαναν αίσθηση τα λάθη της διαιτησίας. Οι “λιγνιτωρύχοι” προηγήθηκαν με σουτ του Μαντζώρου στο 15′, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην περιοχή. Στη συνέχεια του ημιχρόνου, οι πλησίασαν και σε δεύτερο γκολ, με τον Γούλα να αστοχεί σε σουτ από πολύ κοντινή απόσταση.

Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι άσκησαν μεγαλύτερη πίεση στον αντίπαλο, δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες και ελέγχοντας τον ρυθμό. Εμπόδιο ωστόσο στις προσπάθειες τους, στάθηκε η καλά οργανωμένη άμυνα των Ραφηνιωτών, η οποία άντεξε ως το τέλος, διατηρώντας “καθαρή” την εστία του Κουμή.

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Κεχαγιά από τις δύο ομάδες. Φωνάζουν οι φιλοξενούμενοι για ανατροπή εκτός περιοχής από τον τερματοφύλακα Κουμή και αποβολή που δεν δόθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Φωνάζουν οι γηπεδούχοι για πέναλτι πάνω στον Δρόση.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κουμής, Αράπης (80′ Νταλάκας), Φύτρος, Μαντζώρος, Ανδρίκος, Γούλας (Μακρής 90′), Μαρτίνος, Δρόσης, Μαργέτης, Ζέκιο (Μπαριτάκης 65′).

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ: Μιαούδης, Μεντής (73′ Χατζηφούντας) Δεληζάνος (82′ Χατζησουλειμάν), Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Μαργαρίτης, Γεωργιάδης, Χατζηδημητρίου (78′ Κειτά), Παπαγεωργίου (46′ Πλατέλλας) Ηλιόπουλος, Δρόσος.

More in VIDEO