Ακολουθήστε μας

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η μεγάλη Παρασκευή που περίμεναν όλοι για να δουν αν θα ξεκινήσει και πάλι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλά και η Γ’ Εθνική και η Football League, έφτασε, αλλά συζήτηση για τα τρία “καυτά” θέματα δεν έγινε.

Παρά το γεγονός ότι όλοι περίμεναν τις αποφάσεις των Λοιμωξιολόγων στα αίτηματα για επιστροφή στις προπονήσεις και την αγωνιστική δράση, στην ενημέρωση που έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν ανέφερε τίποτα σχετικό για τις τρεις κατηγορίες.

Ειδικότερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε «λειτουργία Super League 1 & 2 και Basketball League». Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως υπήρξε αρνητική απάντηση από τους «ειδικούς».

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι Λοιμωξιολόγοι δεν ήταν σε θέση να προλάβουν την Παρασκευή (29/1) να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο θέμα και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να τρέξουν τις επόμενες ώρες και μάλιστα με θετική έκβαση σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τις προπονήσεις για την Football League.

Θυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί και την Super League 2. Πρώτα ανακοινώθηκαν τα μέτρα στα μέσα του Δεκέμβρη και μετά -σχετικά άμεσα- δόθηκε πράσινο φως για την εκκίνηση.

Για τη Γ’ Εθνική τα πράγματα, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, δεν είναι και τόσο καλά, πόσο μάλλον για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

More in ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ