Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΛΕΙΟ

Επιστολή καταγγελίας στην ΕΠΣΑ
– Ιανουάριος 17, 2019
Η Διοίκηση του Γ.Σ. Ηλιούπολης προέβη σε αποστολή επιστολής καταγγελίας προς την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (ΕΠΣΑ) για την συμπεριφορά του προπονητή και του γενικού αρχηγού της ομάδας της Α.Ε. Ηρακλείου, στο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων μας που έγινε την περασμένη Κυριακή (13/1/2019), στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Ά κατηγορίας Αθηνών (1ος Όμιλος). Το κείμενο της επιστολής, έχει ως εξής:

«Αγαπητοί κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή μας, θέλουμε να καταγγείλουμε την προκλητική, απαράδεκτη και αντιαθλητική συμπεριφορά του προπονητή της ομάδας της Α.Ε. Ηρακλείο κ. Αγγέλου Καρύδη, ο οποίος στον αγώνα μεταξύ των ομάδων μας που έγινε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, δυναμίτιζε συνεχώς, μαζί με τον γενικό αρχηγό της ομάδας του κ. Χρήστο Βότσιο, το κλίμα, παρά τις συνεχείς υποδείξεις του παρατηρητή του αγώνα.

Τόσο ο προπονητής, όσο και ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Ηρακλείου, διαμαρτύρονταν συνεχώς στον διαιτητή της αναμέτρησης, ξεπερνώντας τα όρια του χώρου που καθορίζονται από τον κανονισμό, ενώ προκαλούσαν και τους ποδοσφαιριστές μας, όπως και την κερκίδα με χειρονομίες και ανοίγοντας διάλογο με εμφανή στόχο να προκαλέσουν για να δημιουργηθούν επεισόδια. Μάλιστα ο κ. Καρύδης έφθασε στο σημείο να δείξει με χειρονομία προς την κερκίδα, όπου βρίσκονταν οι φίλαθλοι της ομάδας μας, τα γενητικά του όργανα.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε, ότι τέτοιοι άνθρωποι ουδεμία θέση έχουν στο χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς το μόνο που κάνουν είναι να δυσφυμούν το άθλημα και να προκαλούν με τη συμπεριφορά τους φαινόμενα βίας, προσπαθώντας να κερδίζουν τα παιχνίδια με πρακτικές (ψευτοτσαμπουκάδες και ψευτομαγκιές) που ανήκουν στο παρελθόν.

Τέλος, σας καλούμε να επιληφθείτε άμεσα του ιδιαίτερα σοβαρού αυτού θέματος έτσι ώστε στο μέλλον, άμεσο και απώτερο να μην διανοηθεί κανένας να επαναλάβει παρόμοιες συμπεριφορές.»

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ