
Κάνοντας εκρηκτική εμφάνιση στο 2ο μέρος, η Ηλιούπολη επικράτησε επί της ουραγού Δόξας Βύρωνος με το εμφατικό 5-1.
Ετσι, βρίσκεται στην 4η θέση με 32 βαθμούς, ενώ η Δόξα με 6 βαθμούς είναι στην 16η θέση.
Το 1-0 έκανε στο 45′ ο Σκούμας. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Ορφανός που με 2 γκολ στο 50′ και στο 55′ έκανε το 3-0. Η Δόξα μείωσε στο 72′ σε 3-1 με τον Νικόλα, αλλά ο 81′ ο Δημητρόπουλος και στο 85′ ο Κατσαμπάνης διαμόρφωσαν το τελικό 5-1.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Λαμπρόπουλος, Γκιώνης (68′ Τριάντης), Γιαννόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Κατσαμπάνης, Γεωργιάδης (56′ Λέλεκας), Γάγγος, Σταύρου (61′ Τσάκαλος), Σκούμας, Αγκόλι, Ορφανός (68′ Δημητρόπουλος).
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Μπονατάκης, Τσεκούρας, Μίζιος (65′ Χατζηπέτρος), Κίλιας, Λιάπας, Γιαννόπουλος (70′ Κοσσυβάκης), Μαστρογιάννης, Τσαουρδάς, Νικόλας, Φυρίγος (29′ λ.τ. Σαλίου), Τσούνι (86′ Μάγγας).

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
Γήπεδο – κοτέτσι της Νήαρ Ηστ! Ευθύνες τεράστιες στο υπουργείο Παιδείας!

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διπλό του Πανιωνίου στην Επίδαυρο (2-0) τον Φοίνικα

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διπλό του Πανιωνίου στην Επίδαυρο (2-0) τον Φοίνικα

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
Ο Σπυράκης νέος προπονητής του ΠΟΨ
