Ακολουθήστε μας

FUTSAL

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ, 15-2 ΤΟ ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ.

Εύκολο απόγευμα στο κλειστό του Ταύρου για την ομάδα του Μινώταυρου απέναντι στο αποδεκατισμένο Νέο Ικόνιο, του οποίου επικράτησε με 15-2. Πλέον ο Μινώταυρος έχει προβάδισμα 3 βαθμών από τον Ερμή Ζωγράφου για την μάχη της τετράδας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 2′ άνοιξαν το σκορ με τον Καβαλάρη. Το Νέο Ικόνιο αντέδρασε και στο 5′ ισοφάρισε με τον Κορακάκη. Στη συνέχεια ο Μινώταυρος ανέβασε ρυθμούς και στο 11′ έκανε το 2-1 με τον Φώτη και στο 13′ το 3-1 με τον Ασημακοπουλο. Στο 17′ ο Φώτης και στο 18′ ο Κουνίδης έκαναν το 5-1 για την ομάδα του Ταύρου που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου .
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με το Ικόνιο να βάζει ένα γρήγορο γκολ στο 21′ με τον Κοντογεώργη κάνοντας το 5-2. Απο εκεί και πέρα όμως στον αγωνιστικό χώρο υπήρχε μόνο μια ομάδα και αυτή ήταν ο Μινώταυρος ο οποίος και ήταν καταιγιστικός. Ο Φώτης ήταν εκπληκτικός και σε αυτόν τον αγώνα πετυχαίνοντας στο β’ ημίχρονο ακόμη 5 γκολ(23′,26′,27′,29′,34) φτάνοντας τα 7 στον αγώνα. Τα υπόλοιπα γκολ του Μινώταυρου που διαμόρφωσαν το τελικό 15-2 πέτυχαν ο Κουνίδης (22′), Καρανταλης (24′), Ασημακόπουλος (28′), Τζεμανάκης (33′) και Τριφύλλης (36′).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κελεπούρης, Ρουσάκης.

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ: Κοσμίδης, Ασημακόπουλος, Φώτης, Καβαλάρης, Καρανταλής, Κουνίδης, Ρηνάκης, Πετράκης, Τζεμανάκης, Τσέβης, Τριφύλλης
ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Μουντούρης, Κορακάκης, Κοντογεώργης, Κανέλλος, Χατζόπουλος Σ, Χατζόπουλος Α, Καρασάββας.

More in FUTSAL