Ακολουθήστε μας

EΠΣΑ VIDEO

ΜΕ ΓΚΟΛ ΚΡΥΣΑΦΗ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ 1-0 ΤΟΝ ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟ.(VIDEO)

Νίκη 16 καρατίων όσα και τα χρόνια του σκόρερ πήρε εκτός έδρας η Ελευθερούπολη από το Νεοπεντελικό, που μπήκε για τα καλά σε περιπέτειες.

 

Σε ένα δυνατό ματς με πολύ πάθος η Ελευθερούπολη ευτύχισε να προηγηθεί μόλις στο 11΄ με προβολή από κοντά του Κρυσάφη μετά από κόρνερ και την κεφαλιά του Χούσου που απέκρουσε ο Νικολάου!

Στη συνέχεια ο Νεοπεντελικός είχε τον έλεγχο χωρίς όμως να κάνει κάποια ουσιαστική τελική, απέναντι στην ομάδα του Μπουντούρη που του έδωσε χώρο. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για γκολ που ακύρωσε ο διαιτητής ως οφσάιντ με τον Συγγρό στο 60΄. Οι παίκτες του Ρούπτσου προσπάθησαν μόνο με μακρινά σουτ να απειλήσουν την εστία του Ξυδιά, χωρίς όμως επιτυχία.

Η Ελευθερούπολη μετά από 20 αγώνες βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς (7-5-8, 16-20 γκ.), εώ ο Νεοπεντελικός υποχώρησε στη 13η θέση με 19 βαθμούς (6-1-13, 20-33 γκ.).

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Νικολάου, Μαράνος, Γραμόζης, Μπουλούκος, Κανδιάς (40′ Γκρέμο), Τσιτόφωτος, Δαλέκος, Κωνσταντάκης, Μπράτσος (65′ Σιδηρόπουλος), Σεμπόγλου (83′ Χατζάκης), Τσιριγιώτης

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Ξυδιάς, Μπεγκάι, Χαλκιαδάκης, Κρυσάφη (67′ Νταρβισάι), Σπανός Ψυλλάκης, Χούσος, Κιαπέκος, Συγγρός, Βιντισίτα, Σαχινίδης (90′ Μεϊντή)

More in EΠΣΑ VIDEO