Ακολουθήστε μας

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΥΦΑΝΤΙΔΗ

Η ακαδημία του Κεραυνού Πετρούπολης, θέλοντας να διατηρήσει την επαφή με τους γονείς και τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, διοργάνωσε την Παρασκευή μία διαδικτυακή συζήτηση γύρω από τον χώρο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα σε συνάρτηση με τον COVID-19.

Ο Αχιλλέας Υφαντίδης, εξαίρετος ψυχολόγος – επικοινωνιολόγος και επιστημονικός συνεργάτης των σχολών UEFA της ΕΠΟ, ανέλυσε όλα όσα έχουν αλλάξει το τελευταίο διάστημα στον αθλητισμό λόγω της πανδημίας.

Εν συνεχεία, ο κ. Υφαντίδης απάντησε σε διάφορα ερωτήματα γονέων και παιδιών-αθλητών σε μια περίοδο που η τόνωση της ψυχολογίας και ο διαφορετικός τρόπος σκέψης είναι πιο σημαντικά από ποτέ.

Δέχθηκε επίκαιρες ερωτήσεις, κυρίως για τον τρόπο που θα πρέπει να διαχειριστούν την κατάσταση, όσο δεν επιτρέπεται η ομαδική προπόνηση και τα παιδιά μένουν μακριά – ευχόμαστε για λίγο καιρό ακόμα – από την καθημερινή τους συνήθεια, δηλαδή την άθληση και το ποδόσφαιρο.

Έγινε μία πολύ ωραία και εποικοδομητική συζήτηση, η οποία διήρκησε για περισσότερες από δύο ώρες. Και θα μπορούσε να συνεχιστεί ακόμα παραπάνω, καθώς οι ερωτήσεις και τα θέματα που τέθηκαν στο τραπέζι ήταν άκρως ενδιαφέροντα και στοχευμένα.

More in Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ