Ακολουθήστε μας

ΕΠΣΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΑ ΜΟΥ

Ενα από τα πιό κλασσικά παραδείγματα εργατικότητας και πίστης στους στόχους του είναι ο Κωνσταντίνος Κωστόπουλος.

Ο νεαρός και ταλαντούχος 19χρονος γκολκίπερ που αγωνίστηκε φέτος σε Αττικό και Αναγέννηση Πετρούπολης, διακρίνεται όχι μόνο για τις αθλητικές του ικανότητες, αλλά και για το ήθος του, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό ειδικά όταν πρόκειται για νέο παιδί.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή την εποχή ο Κωνσταντίνος Κωστόπουλος κάνει ατομικές προπονήσεις με δύο από τους καλύτερους προπονητές τερματοφυλάκων, τον Κώστα Καμπόλη και τον Θοδωρή Μοσχονά, έτσι ώστε να βελτιωθεί κι άλλο και να παρουσιαστεί ακόμη πιό έτοιμος τη νέα περίοδο.

Ο ταλαντούχος γκολκίπερ μίλησε στους Erasitexnes 365 και ας δούμε τι μας είπε…

<< Οποιος αγαπάει αυτό που κάνει, και βάζει στόχους, πρέπει να δουλεύει σκληρά και καθημερινά, έτσι ώστε να τους πετύχει. Εγώ προσωπικά έχω θέσει ψηλά τον πήχυ όσον αφορά την πορεία μου στο ποδόσφαιρο και θα κάνω ότι μπορώ να τους πετύχω. Η καθημερινή προπόνηση έχει γίνει  συνήθεια για μένα, και πλέον είναι τρόπος ζωής…

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί έχω δίπλα μου ανθρώπους που με στηρίζουν όσο περισσότερο γίνεται. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους δύο προπονητές μου, τον Θοδωρή Μοσχονά και τον Κώστα Καμπόλη, που με τις οδηγίες τους με βοηθάνε να βελτιώνομαι καθημερινά και μου δίνουν σωστές κατευθύνσεις προς την επίτευξη του στόχου μου.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κύριο Σάββα Κωνσταντινίδη, τον θείο μου, που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει στα εύκολα, αλλά κυρίως στα δύσκολα. Θα κάνω από την μεριά μου ότι καλύτερο μπορώ για να τους δικαιώσω.

Οσο για τη νέα περίοδο, όλα είναι ανοιχτά. Εχω κάποιες προτάσεις, αλλά ακόμη δεν έχω αποφασίσει που θα παίξω ποδόσφαιρο τη νέα περίοδο…>>

More in ΕΠΣΑ