
Η αυλαία σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα έπεσε την περασμένη Κυριακή, αφού ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τα γήπεδα της Αθήνας και όχι μόνο αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.
Ο λόγος για τον Σπύρο Ζαμπαρά, που με τη φανέλα του Αγίου Δημητρίου έδωσε την Κυριακή την τελευταία του ποδοσφαιρική παράσταση.
Ο Σπύρος Ζαμπαράς, που εκτός από την ποδοσφαιρική του ποιότητα ξεχώρισε και για το ήθος του, δήλωσε τα εξής…
<< Μετά από 20 και κάτι χρόνια συνεχούς παρουσίας κυρίως στα γήπεδα τις Αθήνας αλλά και τις Επσανα,έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να αποσυρθώ,Γκολ,πρωταθλήματα,υποβιβασμοί,άγχος,συγκινήσεις,που μόνο αν κάποιος έχει πατήσει χορτάρι μπορεί να καταλάβει.!!
Θέλω και οφείλω να ευχαριστήσω εκείνους που μου στάθηκαν στα δύσκολα,αλλα και εκείνους που δεν μου στάθηκαν.(και στις δύο περιπτώσεις κάτι πήρα)!!
Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους κατα καιρούς συμπαίκτες μου,παράγοντες,προπονητές,φιλάθλους!!!
Νιώθω τυχερός που μπόρεσα τελικά και φόρεσα την φανέλα τις περιοχής που μεγάλωσα #agiosdimitriosfc ένα ευχαριστώ στον πρόεδρο Manolis Tzinevrakisκαι τους ανθρωπους που ετρεξαν και τρεχουν για την ομάδα Στέλιο,Γιώργο,Παναγιώτη,Βασίλη,Αντώνη μπορεί να μήν καταφέραμε τον στόχο μας,είμασταν όμως οικογένεια!
Οπώς είπε και ένας φίλος καλώς ήρθα στο κλαμπ λοιπόν,Αδερφε σε ευχαριστώ που ήρθες στόν τελευταίο μου αγώνα Pippo Kou Kou ευχομαι τα καλύτερα και σε εσένα!!!
Αυτά τα λίγα…Και να το ζείτε …⚽️?? >>

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
Γήπεδο – κοτέτσι της Νήαρ Ηστ! Ευθύνες τεράστιες στο υπουργείο Παιδείας!

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διπλό του Πανιωνίου στην Επίδαυρο (2-0) τον Φοίνικα

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διπλό του Πανιωνίου στην Επίδαυρο (2-0) τον Φοίνικα

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
Ο Σπυράκης νέος προπονητής του ΠΟΨ
