Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Μανωλάς: Νέα πρόκληση για μένα

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των Ταταύλων έκανε ο Νίκος Μανωλάς. Ο γνωστός Αλιμιώτης προπονητής τόνισε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου τα εξής:

«Eυχαριστώ τον Γιάννη Γλύψη και όλο το ΔΣ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου αναθέτοντάς μου την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Από την πρώτη στιγμή που συζητήσαμε υπήρξε ταύτιση απόψεων κι έτσι προέκυψε αυτή η συνεργασία. Τα Ταταύλα είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο με οργάνωση που θα ζήλευαν πολλές άλλες ομάδες κι αυτό είναι που με έκανε να πω το ναι και να αναλάβω. Είχα πει ότι σταματάω την προπονητική, όμως αυτή η συνεργασία είναι μια νέα πρόκληση για μένα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των διοικούντων. Τα Ταταύλα θα στηριχθούν σε νεαρούς και γηγενείς παίκτες με ενθουσιασμό και όρεξη για διάκριση. Θα δημιουργήσουμε μια αμάδα από την αρχή, αλλάζοντας αγωνιστικά τη φιλοσοφία και τον τρόπο σκέψης, μια ομάδα η οποία θα κερδίζει το σεβασμό των αντιπάλων. Ο βασικός κορμός θα παραμείνει, ενώ θα αποκτηθούν και τρεις παίκτες με παραστάσεις από συλλόγους ανώτερων κατηγοριών, με στόχο να πραγματοποιήσουμε μια καλύτερη από τη φετινή πορεία».

Παράλληλα, τα Ταταύλα θέλησαν να ευχαριστήσουν τον Γιάννη Λουμίδη για το έργο του στην ανδρική ομάδα και την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας, υγεία και προσωπική ευτυχία.

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ