Ακολουθήστε μας

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ

Ματς για όχι καρδιακούς στου Ζωγράφου! Πήρε την πρόκριση ο Αστέρας (5-4) την Αλσούπολη

Σε ένα ματς που… έσπασαν καρδιές ο Αστέρας Ζωγράφου επικράτησε της Αλσούπολης με 5-4 και “τσέκαρε” εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Ο Τζοβάρας άνοιξε το σκορ στο 61′ με πλασέ για να έρθει ο Περουτσέας να ισοφαρίσει με λόμπα στο 77′. Αυτό ήταν το σκορ του αγώνα. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Εκεί δεν άλλαξε κάτι και πήγαν στα πέναλτι.

Από πλευράς Αστέρα σκόραραν οι Τσιάκαλος, Τσοχαντάρης, Μπακέας, Εξηντάρης, ενώ αστόχησε ο Τζαβάρας. Από πλευράς Αλσούπολη βρήκαν… δίχτυα οι Τζωρτζάτος, Παπαδήμας, Καρυπίδης, εν αντιθέσει με τους Κοκότη και Περουτσέα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Βαγγέλης Γούτης): Λαχανάς, Ξανθόπουλος, Κακαριάρης (81′ Κολοκυθάς (106′ Βραχίμη)), Εξηντάρης, Καρακάσης, Ριζάς, Τζήλος (57′ Μακρής), Μπακέας, Τζοβάρας, Τσιάκαλος, Καραμάνος (71′ Τσοχαντάρης)

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Ντάλας, Παππούς (99′ Σαμετάι (120′ Άνδροβικ)), Τσάλας (91′ Πιτσίνης), Φειδάκης, Κοκότης, Τζωρτζάτος, Καρυπίδης, Παπαδήμας, Περουτσέας, Τσούκας, Τρούσης (57′ Βασιλάκος (121′ Ξανθουδάκης)).

More in ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ