Ακολουθήστε μας

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με ανατροπή στην Α Εθνική ο Ιάλυσος (2-1) τα Βριλήσσια (video)

Οι κυρίες του Ιαλυσού είναι στην Α Εθνική. Παίζοντας κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες με δυνατό αέρα και βροχή κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή μέσα στα Βριλήσσια, να κερδίσουν με 2-1 και να πάρουν το εισιτήριο της ανόδου στην Α ΕΘνική για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Με τα γκολ των Κουγιού στο 70′ και Ασημώνη στο 85′ η ροδίτικη ομάδα κατάφερε να τουμπάρει το τέρμα της Μαργώνη στο 21′ και να πανηγυρίσει τη νίκη – ανόδου.

Το τελικό σφύριγμα έφερε τρελά πανηγύρια στο “συγκρότημα” του Πέτρου Ρουτζιέρη και μέσα στα αποδυτήρια ακουγόταν το σύνθημα “είναι τρελός ο πρόεδρος”, με τον Μιχάλη Κρίγκο να βρίσκεται στο γήπεδο και να το απολαμβάνει.

Α.Ο. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Παπαδοπούλου, Παπαμιχάλη, Κατσαρού, Παύλου, Αλεξοπούλου, Χρυσοστομίδου, Χέλμη, Παπαϊωάννου, Μαργώνη, Πότογλου, Νικολοπούλου, Πέρου, Σταματόγλου.

L.F.C. ΙΑΛΥΣΟΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Χαραλαμπίδου, Βασιλώττου (70’ Τριμμάτη), Κωνσταντίνου Γκατζογιάννη, Σακελλάρη, Ιωαννίδη, Σελλαβτζή, Τσικούρη (25’ Ματθαίου, 83’ Παπαεμμανουήλ), Παντελιάδου, Κουγιού, Ασημώνη.

More in ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ