Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ-ΦΩΤΙΑ ΜΑΡΤΕΚΑ-ΖΟΥΚΑ, Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ 3-0 ΤΟΝ ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ-ΦΩΤΙΑ ΜΑΡΤΕΚΑ-ΖΟΥΚΑ, Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ 3-0 ΤΟΝ ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Με το διπλό από μία δύσκολή έδρα έφυγε η Κηπούπολη που επιβλήθηκε με 3-0 του Άρη Χολαργού.

Η Κηπούπολη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι είχε τον πλήρη έλεγχο και δεν επέτρεψε στον Άρη Χολαργού να χτυπήσει στην αντεπίθεση.
Μαρτέκας και Ζούκας έδειξαν από την αρχή του αγώνα τις προθέσεις της ομάδας να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο. Στο 38΄οι δυο τους συνεργάστηκαν ωραία και ο Ζούκας με άπιαστη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας του Μαρκή.
Το δεύτερο γκολ ήταν καθοριστικό για την τελική έκβαση του αγώνα. Στο 48’ ο Κουμεντάκος πέρασε όμορφα την μπάλα στον Μαρτέκα που με σουτ σημείωσε το 2-0, σβήνοντας κάθε προσδοκία των γηπεδούχων. Στο 82’ ο Ζούκας και πάλι με ατομική προσπάθεια πέρασε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το τελικό 3-0.

Ο Άρης Χολ. μετά από 16 αγώνες βρίσκεται στην 11η θέση με 19 βαθμούς (5-4-7, 22-26 γκ.), ενώ η Κηπούπολη παραμένει στη 2η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς (12-0-4, 41-22 γκ.)

ΑΡΗΣ ΧΟΛ.: Μαρκής, Παπαλούκας (66’ Τσεσμελής), Μιχαηλίδης, Πλίτσης, Καραβοκύρης, Μάλλιαρης, Πίκουλης, Βλάχος (9’ Πηχίων), Σαλκιντζής (73’ Κωνσταντινίδης), Γκόνος, Ντουλάκης (46’ Βασίλος).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Kούμης, Βλάσσης (87’ Μπούρης), Αγγελόπουλος, Λάππας, Αναγνώστου, Παούρης, Κουμεντάκος (83’ Καλέμης), Ντούπης (75’ Λίτσας), Μαρτέκας (85’ Καραγιάννης), Ζούκας, Λαγός.

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ