Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΜΕ ΨΥΧΗ Ο ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ, 3-0 ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΑΘ.

Ο Γκυζιακός πήρε σπουδαία νίκη με 3-0 επί του Θριάμβου Αθηνών έχοντας διπλό όφελος, αφού πέρα του τρίποντου, απέκτησε και πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου σε περίπτωση ισοβαθμίας  (1-0 υπέρ του Θριάμβου ο αγώνας του πρώτου γύρου).

 

Ο Γκυζιακός εμφανίστηκε προετοιμασμένος για τον αγώνα με τον Θρίμαβο που ήταν ζωής ή θανάτου. Αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που σύμφωνα με την εικόνα τους στον αγώνα δεν μπόρεσαν να μπουν στο κλίμα.
Αμφίρροπος ήταν ο αγώνας το πρώτο μισάωρο. Το γκολ του Διαμαντίδη στο 38’ με υπέροχο σουτ μέσα από την περιοχή, έλυσαν τα πόδια των γηπεδούχων που κυριάρχησαν στο γήπεδο.

Προσπάθησε ο Θρίαμβος να ισορροπήσει τον αγώνα, αλλά μετά το δεύτερο γκολ στο 57’ του Βέλκου, που προήλθε από λάθος αντίδραση της άμυνας, παρέδωσε πνεύμα και σώμα.

Ο Γκυζιακός σημείωσε το τελικό 3-0 με το Χαλά στο 74’.

Ο Γκυζιακός μετά από 18 αγώνες βρίσκεται στην 11η θέση με 21 βαθμούς (7-0-11, 29-32 γκ.), ενώ  Θρίαμβος ρίσκεται στην 12η θέση με 20 βαθμούς (6-2-10, 16-31 γκ.)

 

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ: Καββαδίας, Αμυγδαλάρης (46’ Βέλκος), Καρύκης,  Πάντζι, Οικονόμου, Καρυστινός, Τσάρδας, Καραμάνος (80’ Μάντσος), Διαμαντίδης (76’ Τσεσμελιδάκης), Στούμπος, Μήτσουλας (68’ Χαλάς).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.: Λαχανάς, Λίτσας, Σπυρής, Απέργης, Τσαπικούνης (60’ Πότσης), Δαρδανός (46’ Κολοκυθάς), Χάλαρης (66’ Σκαρλάτος), Bucuki, Καλούμενος, Νιφόρος, Μiraka (68’ Μαυρούτσικος).

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ