Ακολουθήστε μας

ΑΘΛ.ΕΝ ΑΣΤΥΝΟΜ.ΕΛΛΑΔΟΣ

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΗΚΕ Η ΥΑΒΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

1η αγωνιστική
ΥΑΒΕ – ΑΤ Φυλής 4-0

Στο γήπεδο του Ρουφ δόθηκε η πρώτη σέντρα για φέτος του 27ου Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος με το παιχνίδι Υ.Α.Β.Ε-Α.Τ Φυλής την Τρίτη
Σε ένα παιχνίδι που κινήθηκε σε αυστηρά αθλητικό πλαίσιο και που ο διαιτητής χρειάστηκε να παρέμβει ελάχιστες φορές η περσινή φιναλίστ του Πρωταθλήματος, ΥΑΒΕ, ευτύχησε να προηγηθεί σχετικά νωρίς με δυνατό σουτ του Κόκκαλη έξω από την περιοχή στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης.
Το ματς συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό εως το 70’ του αγώνα με την ΥΑΒΕ να έχει την κατοχή της μπάλας και την ομάδα της Φυλής να χτυπάει στην κόντρα βγάζοντας ωραίους συνδυασμούς χωρίς όμως να σταθεί τυχερή και να σκοράρει.
Στο λεπτό αυτό μετά από ωραίο συνδυασμό των παιχτών της γηπεδούχου ομάδας και παράλληλη μπαλιά στην μικρή περιοχή οι αμυνόμενοι της Φυλής δεν κατάφεραν να διώξουν και με ανεπιτυχή προβολή η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα τους κάνοντας το 2-0.
Οι ρυθμοί του αγώνα έπεσαν και η ομάδα της ΥΑΒΕ κατάφερε να σκοράρει άλλες δυο φορές στο 79’ με σουτ του Γαβριήλ μέσα από την περιοχή και στο 86’ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Γεωργόπουλου.

More in ΑΘΛ.ΕΝ ΑΣΤΥΝΟΜ.ΕΛΛΑΔΟΣ