
Με το δεξί «πάτησε» το πόδι του στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑ ο Άρης Καλαμακίου. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης η ομάδα του Μιχάλη Λυκερίδη επικράτησε εκτός έδρας του Βύρωνα στο γήπεδο της Εργάνης με 2-0, με τέρματα που σημείωσαν ο Δημήτρης Νούλας στο 1ο λεπτό του αγώνα και ο Θωμάς Βούζας στην λήξη της συνάντησης 90′.
Ήταν το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία του Άρη στο κορυφαίο πρωτάθλημα του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.
ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Ανδρέας Μηλιάς) Έκτορας, Τσιγαρίδας (16′ Ζαφείρης), Σταύρου, Κυρμαζογλου, Λιατσος (53′ Κουντουριώτης), Σκαρώνης, Δήμος (53′ Χάγιας), Τρυφέρης (40′ λ.τρ. Ζάγκας) Τριαντης, Τσαβαλιάς, Βελισσαρόπουλος.
ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Λυκερίδης) Λώλος, Οικονόμου (78′ Σπανός), Σουγλίδης, Διαμαντόπουλος, Κακούτης, Προμπονάς, Ελευθεριάδης, Τσερεμεγκλής (65′ Βασιλειάδης), Τρυφωνιδης (83′ Σουρβίνος), Νουλας (78′ Βούζας), Τζιμας (65′ Τζαης).

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
Γήπεδο – κοτέτσι της Νήαρ Ηστ! Ευθύνες τεράστιες στο υπουργείο Παιδείας!

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διπλό του Πανιωνίου στην Επίδαυρο (2-0) τον Φοίνικα

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διπλό του Πανιωνίου στην Επίδαυρο (2-0) τον Φοίνικα

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
Ο Σπυράκης νέος προπονητής του ΠΟΨ
