Ακολουθήστε μας

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΥ

Μάγεψε το ακροατήριο του ο εξειδικευμένος επιστήμονας στην Ψυχολογία του Αθλητισμού Αχιλλέας Υφαντίδης, με τη διαδραστική παρουσίαση που έκανε στο Πνευματικό Κέντρο Φιλαδέλφειας, προσκεκλημένος του ΑΟΠ Χαλκηδονικού.

Την ομιλία με θέμα “Ψυχολογία του αθλητή: Από το Α ως το Ω αλλά και η ενδιάμεση διαδρομή”, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 95 χρόνια του Χαλκηδονικού, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Αρης Βασιλόπουλος μαζί με την αντιδήμαρχο Ευτυχία Παπαλουκά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Κωνσταντινίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, αθλητές, προπονητές (μεταξύ των οποίων οι Περικλής Παπαζαφειρόπουλος, Μανώλης Θεμέλης και Δημήτρης Κοσμάς), παράγοντες, γονείς αθλητών αλλά και φίλαθλοι.

Παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι και προπονητές Ακαδημιών της Ενωσης Αγίων Αναργύρων, του Αστέρα Χαιδαρίου και του Αττάλου. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν ο Γιώργος Κουλιός με την ανθοκομική του επιχείρηση. Στη ομαδική φωτογραφία (φωτό 1) ο ομιλητής Αχιλλέας Υφαντίδης ανάμεσα στον δήμαρχο Αρη Βασιλόπουλο και την αντιδήμαρχο Ευτυχία Παπαλουκά, μαζί με τη Νίκη Κυριαζοπούλου, εκπρόσωπο του Αστέρα Χαιδαρίου τους προπονητές Περικλή Παζαφειρόπουλο, Μανώλη Θεμέλη και Δημήτρη Κοσμά και ορισμένους από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση. Στην (φωτό 2) ο πρόεδρος του Χαλκηδονικού Γιάννης Δάρας ανάμεσα στον Ζαχαρία Καμαρίκο και τον Μανώλη Θεμέλη, που προσέφεραν εκ μέρους του υποψηφίου Δημάρχου, Γιάννη Βούρου, δέκα μπάλες NIKE στην ανδρική ομάδα.

More in Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ