Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Η ΤΕΡΨΙΘΕΑ, 2-1 ΤΟΝ ΠΟΨ

Αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ η Τερψιθέα κατάφερε να πάρει σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του ΠΟΨ.

Εφτασε έτσι τους 37 βαθμούς, ενώ ο ΠΟΨ έμεινε στους 24 και θα πρέπει να προσέξει πολύ στη συνέχεια για να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Μόλις στο 3′ ο Λεοντίου έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να απαντάνε άμεσα και στο 19′ να κάνουν το 1-1 με τον Μήτσιο. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 55′ ο Γιοματάρης με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.

ΠΟΨ: Κοντογεώργος, Αρτσάνος (84′ Γαλάνης), Γκόντζος, Τσέλικας, Κούρτι, Μπραχιμλάρι, Φουκούλης, Μαραβελάκης (89′ Πρωτοψάλτης), Κέφης, Λεοντίου (67′ Κουτρόπουλος), Συκάς (53′ Κανέλλος).

ΤΕΡΨΙΘΕΑ: Κωνσταντίνου, Γραμματικόπουλος, Τσιρόπουλος (46′ Ζησόπουλος), Βέλλης, Κουλουκτσής, Μήτσιος, Πετράτος- Λιβιεράτος (67′ Πόρης), Μυλωνάς, Σκουμπουρδής, Γιοματάρης, Κολτσίδας.

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ