Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ο ΙΑΣΩΝΑΣ, 1-1 ΜΕ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑ’Ι’ΚΟ

Δεν κατάφερε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του ο Ιάσωνας, που υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 εντός έδρας με τον Πανερυθρα’ι’κό, αλλά ουσιαστικά κρατάει την τύχη του στα χέρια του.

Η ομάδα του Αγίου Φανουρίου έχει 31 βαθμούς και ισοβαθμεί με τη Νέα Ιωνία στην 10η θέση. Χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να εξασφαλίσει και τυπικά την παραμονή του, κάτι που ίσως και να μη χρειαστεί αν έρθουν ευνο’ι’κά τα άλλα αποτελέσματα, Ο Πανερυθρα’ι’κός είναι στην 6η θέση με 42 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 23′ με τον Καράμπελα, με τους φιλοξενούμενους στο 43′ να κερδίζουν πέναλτι και παράλληλα να αποβάλλεται ο Βασιλάκος Η. που υπέπεσε σε αυτό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σουμελίδης, αλλά ο Στουρα’ί’της απέκρουσε εκπληκτικά. Το τελικό 1-1 σημείωσε στο 74′ ο Γεωργακόπουλος.

ΙΑΣΩΝΑΣ: Στουρα’ί’της, Ριζάς (79′ Καραμήτος), Καράμπελας, Βασιλάκος Η., Βασιλάκος Β., Παναγιωτίδης, Κρέτση (75′ Αδαμόπουλος), Αθανασόπουλος, Μιχάλης (67′ Λάχας), Τσάτσα, Γλέζος (62′ Λουβερδής).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑ’Ι’ΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Σουμελίδης, Γκριτζάς (68′ Σπάρταλης), Γεωργακόπουλος, Νταλλένγκα (46′ Αναγνώστης), Μπαλλής (90′ Κατσάρας), Αραμπαντζής (76′ Γκιώκα), Πιπέρας, Μπαμπαλούκας, Αντωνιάδης, Παπαναστασίου.

 

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ