Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η Ελευθερούπολη με το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Ιεράπολη, εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Κι όμως το υπόλοιπο πρόγραμμα της Ελευθερούπολης μόνο ανιαρό δεν μπορεί να το πει κανείς. Κι αυτό γιατί οι αγώνες που απομένουν θα τραβήξουν το ενδιαφέρον όλων καθώς οι τρεις από τους τέσσερις αντιπάλους είναι διεκδικητές της ανόδου.  

Οι erasitexnes365.gr βρήκαν και μίλησαν με τον αρχηγό της Ελευθερούπολης Μιχάλη Σπανό για να μας μιλήσει για την ιδιαίτερη αυτή πρόκληση της ομάδας.

“Είναι αλήθεια ότι μετά το αποτέλεσμα του Σαββάτου στην Ιεράπολη η ομάδα μας βαθμολογικά δεν έχει κάποιον στόχο για το υπόλοιπο της σεζόν.

Παρόλα αυτά είναι τέτοιο το πρόγραμμα της ομάδας μας που μας δίνει ένα πολύ μεγάλο κίνητρο να αγωνιστούμε με συνέπεια και πάθος για τα εναπομείναντα τέσσερα ματς. Και αυτό είναι η αξιοπρέπεια του συλλόγου μας και το να πλασαριστούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στην τελική κατάταξη, το οποίο αποτελεί πρώτης τάξης παράδειγμα προς τους νεότερους αθλητές μας ότι ποτέ δεν τα παρατάμε.

Τα έφερε έτσι η κλήρωση του πρωταθλήματος ώστε αφού αντιμετωπίσαμε αρχικά τις ομάδες που καίγονταν για την σωτηρία τους, πλέον να έχουμε να αγωνιστούμε με σχεδόν όλες τις ομάδες τις πρώτης 4αδας στην σειρά. Πρώτα με Μελίσσια και στην συνέχεια με Κένταυρο και Μεταμόρφωση.

Η Ελευθερούπολη είναι ένα σωματείο που οφείλει σε κάθε ματς να κατεβαίνει για το καλύτερο αποτέλεσμα και αυτό θα κάνει με όλους τους αντιπάλους. Ενώ τέτοια ματς αποτελούν κίνητρο και για εμάς τους παίκτες καθώς τραβάνε μεγάλη προσοχή. Τώρα μπορούμε να παίξουμε πιο ελεύθερα και να δείξουμε πράγματα που θυσιάζονται πολλές φορές στο βωμό της σκοπιμότητας.

Προπονούμαστε σωστά και με ηρεμία και θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα ώστε να ικανοποιήσουμε την διοίκηση που μας παρέχει τα πάντα και τον κόσμο μας”.

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ