Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΜΟΙΡΑΣΙΑ (1-1) ΓΙΑ ΠΟΨ ΚΑΙ ΑΟΝΑ!

Στο 1-1 έμειναν ΠΟΨ και ΑΟΝΑ, ένα αποτέλεσμα που αφήνει ανικανοποίητους τους γηπεδούχους.

Ο ΑΟΝΑ ξεκινώντας δυναμικά κατάφερε να προηγηθεί στο 9΄με τον Ξυγκόρο. Αν και ο ΠΟΨ ισοφάρισε σχετικά γρήγορα στο 19΄ με τον Κασάπη, δεν μπόρεσε να απειλήσει περαιτέρω στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Παπαδόπουλου βρήκαν  ρυθμό έφτασαν με αξιώσεις απέναντι στο τέρμα του Τριανταφύλλου, χωρίς όμως να μπορέσουν να το παραβιάσουν. Στο 81’ αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα ο Παπαδόπουλος με αποτέλεσμα ο ΑΟΝΑ να ισορροπήσει εκ νέου και να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο ΠΟΨ μετά την ισοπαλία αυτή υποχώρησε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς (8-7-4, 33-25 γκ.), ενώ ο ΑΟΝΑ ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς (7-6-6, 22-19 γκ.)

ΠΟΨ: Χρανιώτης, Καπάνταης, Γκόντζος, Τσελίκας, Παπαδόπουλος, Ουόγκο (71’ Οικονόμου), Κούρτι, Μαραβελάκης, Κασάπης, Λεοντίου, Λαμπρίδης (83’ Ράπτης).

ΑΟΝΑ: Τριανταφύλλου, Χασιώτης, Κουσούνης, Μενάι Κ., Μυλέρος, Αρβανίτης (90’ Καλφοδήμος), Τριτσινιώτης (68’ Ισαράι), Αποστόλου, Γιαννόπουλος (79’ Μενάι Μ.), Ξυγκόρος (35’ Περιστερής), Μιχαηλίδης.

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ