Ακολουθήστε μας

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΤΑΛΗΣ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΙ ΛΥΚΟΙ

Εντυπωσιακή είναι η πορεία που πραγματοποιούν οι Λύκοι Χα’ι’δαρίου, που μόλις στην πρώτη χρονιά της ποδοσφαιρικής τους ζωής βρίσκονται στη 2η θέση και είναι πολύ κοντά στην άνοδο.

Οι Erasitexnes 365 μίλησαν με τον αρχηγό της ομάδας Μπάμπη Ανταλή και ας δούμε τι μας είπε…

<< Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα. Εχουμε κάνει σημαντικά βήματα προς τον στόχο της ανόδου, και θεωρώ πως συνεχίζοντας τη δουλειά και παραμένοντας προσγειωμένοι θα τα καταφέρουμε.

Οι Λύκοι μπορεί να είναι ερασιτεχνικό σωματείο, αλλά λειτουργούν με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο σε όλους τους τομείς. Εχουμε μια διοίκηση που βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην ομάδα και φροντίζει να λύνει άμεσα ότι πρόβλημα προκύπτει, είναι άψογη στις υποχρεώσεις της, και φροντίζει να μη μας λείπει τίποτα. Το τεχνικό επιτελείο με επικεφαλής τον Γιάννη Πολίτη έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ιδανική χημεία στην ομάδα, και να ταιριάξει απόλυτα το κράμα έμπειρων και νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αγωνίζομαι σε ένα τέτοιο σωματείο, που παρέχει ότι χρειάζεται κάθε ποδοσφαιριστής έτσι ώστε να μπορεί να δίνει το 100% των δυνάμεων του. Είμαι βέβαιος πως στο τέλος της περιόδου θα πανηγυρίσουμε την άνοδο μας στην Β’ κατηγορία, κάτι που θα είναι τεράστια επιτυχία στν πρώτο μόλις χρόνο λειτουργίας της ομάδας. >>

More in Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ