Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Νέος πρόεδρος στον ΑΟ Χαϊδαρίου ο Παναγιώτης Μοσχονάς

Διοικητικές εξελίξεις στον ΑΟ Χαϊδαρίου με αλλαγή στον προεδρικό “θώκο” και τα ηνία να αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Μοσχονάς.

Αναλυτικά:

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12/5/22 η τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του σωματείου μας. Εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός και έγινε συζήτηση για τον σχεδιασμό του σωματείου την νέα χρονιά σε όλα τα επίπεδα.
Το Δ.Σ. έκανε δεκτή την παραίτηση του μέχρι σήμερα προέδρου Σωτήρη Παπαϊωάννου από την συγκεκριμένη θέση.

Μια θητεία του κ. Παπαϊωάννου που μόνο επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί καθώς η παρουσία του ήταν καταλυτική σε περίοδο που ο σύλλογος σχεδόν είχε εγκαταλειφτεί, με επιστέγασμα την κατάκτηση της πρώτης θέσης την αγωνιστική που διανύσαμε.

Όπως δήλωσε ο κ. Παπαϊωάννου, θα συνεχίσει να προσφέρει στον σύλλογο του Χαϊδαρίου πάντα ! παραμένοντας μέλος του Δ.Σ.
Για την θέση του πρόεδρου, το Δ.Σ αποφάσισε ομόφωνα, την τοποθέτηση του μέχρι πρότινος αντιπροέδρου Παναγιώτη Μοσχονά.
Επίσης, το Δ.Σ. ενέκρινε την είσοδο του επιχειρηματία Γρηγόρη Σπήλιου (Spilios Sports) στον σύλλογο, όπου με την εμπειρία και γνώσεις από το ποδόσφαιρο, θα είναι στο πλάι του νέου πρόεδρου κ. Μοσχονά.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, θα συζητηθεί σε όλη την κλίμακα του σωματείου, η νέα κατάσταση που διαμορφώνεται και θα μπουν οι βάσεις για το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, λαμβάνοντας υπόψη, το ύψος που τοποθετήθηκε ο πήχης την χρονιά που διανύσαμε.

Άμεσα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τα νεα σχέδια και στόχους του συλλόγου μας.

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ