Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΟΥΝΤΑΝΑΡΗΣ

Ο Στέλιος Μουντανάρης είναι ο νέος τεχνικός στον Πανερυθραϊκό, ο οποίος διαδέχτηκε τον Αντώνη Τσιμπάκη.

Ο Μουντανάρης είναι από την Μυτιλήνη, έχει εργαστεί ως Ενωσιακός προπονητής και εργάστηκε επίσης στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής (Γ’ Εθνική) αλλά και σε αρκετές ομάδες του πρωταθλήματος της Λέσβου με δύο πρωταθλήματα (Αίγειρο Μυστεγνών και Αιγέα Πλωμαρίου).

Ο πρόεδρος κ. Αχαρονιάν Τόνυ όχι απλά δεν κουράστηκε αλλά ετοιμάζει τον σχεδιασμό της επόμενης τριετίας , όπως πάντα με πλάνο για την ανάδειξη ταλέντων. Καθημερινές συναντήσεις με τον άμεσο συνεργάτη Γιάννη Δημητρίου σε επίπεδο ακαδημίας και αντρικής ομάδας, τον Γενικό Αρχηγό Νίκο Κονταράτο και βέβαια με τον Ραφί Αχαρονιάν, γίνονται καθημερινές επαφές για να κλείσουν άμεσα όλα τα θέματα που αφορούν την προετοιμασία της ομάδας και την λειτουργία του συλλόγου.

 

Δηλώσεις προέδρου Αχαρονιάν Τόνυ:

 

«Σίγουρα μια αλλαγή ενός συνεργάτη μετά από τόσα χρόνια φέρνει αλλαγές, ο Αντώνης είναι φίλος αλλά και εξαιρετικός προπονητής και συνέβαλε τα μέγιστα με την άψογη συνεργασία που είχαμε, του εύχομαι να έχει το ίδιο καλή και σταθερή πορεία όπως είχε και στον Πανερυθραϊκό.

Το πλάνο και η φιλοσοφία μου είναι και παραμένει το ίδιο. Έμφαση στην Ακαδημία, προώθηση παικτών στην Α ομάδα και σωστή προετοιμασία τους, ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα στις επαγγελματικές κατηγορίες, εντός και εκτός συνόρων.

Δεν βιαστήκαμε για το νέο προπονητή γιατί θέλαμε να γίνει προσεκτική επιλογή ανθρώπου και προπονητή κοινής φιλοσοφίας. Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο ότι ήρθαν σε επαφή πάνω από 20 προπονητές. Σημαίνει ότι κάτι καλό κάνουμε τελικά. Στο επόμενο διάστημα θα σας ενημερώσω και για πολύ σημαντικές κινήσεις και συμφωνίες που γίνονται, όπου για άλλη μια φορά πιστεύουμε ότι θα ανεβάσουμε τον πήχη του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.»

 

 

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ