Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Νέος προπονητής του Χαλκηδονικού ο Βαγγέλης Κεχρής

Επιστροφή στις ρίζες για τον Βαγγέλη Κεχρή που μετά από 17 χρόνια επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του Χαλκηδονικού, αυτή την φορά σαν πρώτος προπονητής.

Το 2003 και το 2004 σαν συνεργάτης του Θανάση Αυγέρη πανηγύρισε τις δύο συνεχόμενους ανόδους του Χαλκηδονικού στην Β’ και αμέσως μετά στην Α’ κατηγορία ΕΠΣΑ. Μετά από συνεργασία με πολλούς συλλόγους όπως ο ΠΟΨ, ΑΕ Χαλανδρίου, ΑΕ Γαλατσίου, Παράδεισος, Αρης Βούλας, Αγία Παρασκευή στα τμηματα υποδομής ή και στις ανδρικές ομάδες, τα τελευταία 4 χρόνια θήτευσε στον ΑΟ Μελισσίων σαν άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Μπουγά.

Ο Βαγγέλης Κεχρής είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος UEFA A’ και εγγεγραμμένος στο Μητρώο Προπονητών της ΓΓΑ.

Ηδη συναντήθηκε με τους ποδοσφαιριστές του Χαλκηδονικού και τους ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας που θα ξεκινήσει στις 16 Αυγούστου. Ως τώρα έχουν κλειστεί έξι φιλικοί αγώνες με την Κ-19 του Αστερα Τρίπολης στην Τρίπολη, τον Ηρακλή Νικαίας, τον Αρη Καλαμακίου, τη Ζοφριά, τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης και τον Ερμή Ηρακλείου, όλα εκτός έδρας, ενώ αναμένονται απαντήσεις και γι’ άλλα δύο φιλικά.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός υλοποιείται σταδιακά ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ που θα ξεκινήσει στις 2 Οκτωβρίου. Συνεργάτης του Β. Κεχρή θα είναι ο Βραζιλιάνος Τιάγκο Περέιρα και γυμναστής τερματοφυλάκων ο Γιάννης Φιόρεντζης. Το ποδοσφαιρικό ανδρικό τμήμα θα “τρέχουν” ο Δήμος Δεδεμάδης και ο Λεωνίδας Κοτσαρίνης, πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας.

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ