Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Νέος προπονητής του ΓΣ Καισαριανής ο Ανδρέας Μηλιάς

Το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ Καισαριανής ανακοινώνει την πρόσληψη του Ανδρέα Μηλιά στην τεχνική ηγεσία.

Μετά από συνάντηση που έγινε μεταξύ του προπονητή και του διοικητικού συμβουλίου αποφασίστηκε ομόφωνα η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Πρόκειται για έμπειρο τεχνικό που έχει τη “γνωση” της κατηγορίας αφού κατά το παρελθόν έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Φωστήρας Καισαριανής, Παγκράτι, Βριλήσσια, Φωστήρα Ηλιούπολης και ΑΟ Βύρωνα είναι μερικές από τις ομάδες που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ως α’ προπονητής ο κ. Μηλιάς. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι και στο παρελθόν είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Στο επιτελείο του νέου μας προπονητή παραμένει ως γυμναστής τερματοφυλάκων ο κ. Ευθύμιος Σουρας.

Καλωσορίζουμε τον κ. Ανδρέα Μηλιά και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Παράλληλα ο ΓΣ Καισαριανής ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Πήττα. Ο μέχρι πρότινος γυμναστής του συλλόγου μας ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα μας και η διοίκηση του συλλόγου δεν στάθηκε εμπόδιο στην επιθυμία του. Όλα τα χρόνια με τον επαγγελματισμό του, τις ικανότητες του και την προσφορά του απέδειξε πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με ΤΕΡΑΣΤΙΑ παιδεία και ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ικανότητες και το μόνο σίγουρο είναι ότι το μέλλον του ανήκει. Η πόρτα του ΓΣ Καισαριανής θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον.

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ