Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟ, 1-0 ΤΟΝ ΠΟΨ

Τις πολύ καλές του εμφανίσεις συνέχισε στο πρωτάθλημα ο Νεοπεντελικός, καθώς έκανε το 2/2 με τη νίκη με 1-0 απέναντι στον ΠΟΨ.

Δυνατό και γεμάτο ήταν το ματς στο πρώτο ημίχρονο με αρκετές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες.

Στο 24’ ο Μιχαλόπουλος κέρδισε πέναλτι, καθώς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή στην προσπάθεια του να περάσει ανάμεσα από δύο παίκτες. Το εκτέλεσε ο ίδιος, με τον Φανουργιάκη όμως να αποκρούει.

Στο 34’ ο Τσιτοφώτος πέρασε μεγάλη μπαλιά στο Καλογερόπουλο που με δυνατό σουτ έξω από τη περιοχή σημείωσε το 1-0.

Στο 37’ σε διώξιμο που έκανε ο Φανουργιάκης η μπάλα κόντραρε στον Κοντό, που τον πίεσε, και στη συνέχεια βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές σημαντικές φάσεις, με το Νεοπεντελικό μετά το 60’ να δίνει χώρο και τον ΠΟΨ να πιέζει χωρίς όμως να έχει κάποια πολύ μεγάλη ευκαιρία.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Φανουργιάκης, Μαρανός, Στάππας, Τσιτοφώτος, Τριανταφύλλου, Κερμάς, Σαγματόπουλος (42′ Δαλέκος), Κίμωνας, Καλογερόπουλος (74′ Περουτσέας), Σεμπόγλου (89′ Σκόντζος), Βαφειάδης (90′ Δημητρακόπουλος)

ΠΟΨ: Χρανιώτης, Τσελίκας, Γκόντζος (68′ Λαλαούνης), Μεσίνι, Κούρτι, Μπραχιμλάρι (64′ Αρτσάνος), Κέφης, Παπαδόπουλος (83′ Καπανταής), Κοντός, Λεοντίου (68′ Λουμπρίδης), Μιχαλόπουλος

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ