Ακολουθήστε μας

FUTSAL

ΝΙΚΗ ΟΚΤΑΔΑΣ ΓΙΑ ELITE, 4-2 ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ.

Σημαντική νίκη πέτυχε η Εlite απέναντι στην Ολυμπιάδα με πολύ καλή εμφάνιση και της έδωσε και μαθηματικά το εισιτήριο για τα playoffs.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν γενικά ισορροπημένο και από τις δύο ομάδες οι οποίες έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ όμως το σκορ ημιχρόνου έμεινε στο 0-0.
Στο δεύτερο μέρος σε ένα γενικά πολύ γρήγορο και δυναμικό παιχνίδι η Ολυμπιάδα κατάφερε στο 27′ να ανοίξει το σκορ με τον Αλεξόπουλο. Ο Βερζνιακ στο 32′ ισοφάρισε για την ομάδα της Elite. Στο 35′ ο Κοντος και ο Κυριακίδης έκαναν το 3-1 για την elite η οποία σε αυτό το διάστημα του αγώνα είχε ανεβάσει στροφές και στο 38′ εδραιώσει τη νίκη της κάνοντας το 4-1 με τον Κυριακίδη. Η Ολυμπιάδα το μόνο που κατάφερε ηταν να κάνει το 4-2 στο 40′ με τον Πάνου σκορ που θα είναι και το τελικό του αγώνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ :Ντάλας, Γεωργόπουλος.

ELITE :Κολονιώτης, Αλεξανδρόπουλος, Γιαννίκος, Κυριακίδης, Βέρζνιακ, Τριάντης, Κουτσουκανίδης, Αδαμίδης, Τσίτος, Βλυσσίδης, Δαμίγος, Κοντος

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ :Στόλης, Θεμιστοκλέους, Τσίνας, Μαντούβαλος, Πάνου, Τρουλιτάκης, Οικονομίδης, Ιωαννίδης, Κατσούλας, Αλεξόπουλος, Στουπάθης, Γρηγοριάδης

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ

More in FUTSAL