Ακολουθήστε μας

FUTSAL

ΝΙΚΗ – ΤΕΤΡΑΔΑΣ Ο ΕΡΜΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, 8-4 ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (VIDEO)

Ζωντανός στο κυνήγι της τετράδας παρέμεινε ο Ερμής Ζωγράφου

 

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Ερμής Ζωγράφου με 8-4 επί της Σαλαμίνας, που τον κρατάει ζωντανό στην μάχη της τετράδας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ερμής μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 4′ με γκολ του Βαρυπάτη προηγήθηκε στο σκορ. Στο 6′ διπλασίασε το σκορ με γκολ του Παπακώστα. Στο 15′ ο Αναστασόπουλος τριπλασίασε τα τέρματα του Ερμή Ζωγράφου. Ο Σταφσουλάι στο 17′ μείωσε το σκορ για την Σαλαμίνα και στο 19′ ο Καρύδας έκανε το 4-1.

Το  δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ερμή να σκοράρει στο 22′ με τον Βαρυπάτη κάνοντας το σκορ 5-1. Στη συνέχεια ο Κάτσα στο 26′ έκανε το 6-1, ο Τσικλιλάρος στο   29′ μείωσε σε 6-2 για την ομάδα της Σαλαμίνας. Το τελικό 8-4 διαμορφώθηκε με ένα γκολ του Κατσά (36′) και Βαρυπάτη (39′)για τους γηπεδούχους και Ελευσινιωτη(32′) και Σωτηριου(40′) για την ομάδα της Σαλαμίνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέντε παίχτες του Έρμη Ζωγράφου  (ΚΑΡΥΔΑΣ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ, ΓΟΥΣΗΣ, ΒΑΡΥΠΑΤΗΣ, ΚΑΤΩΠΗΣ) και δύο παίχτες της Σαλαμίνας ΓΕΩΡΓΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ) συμμετέχουν στην αποστολή της Εθνικής Νέων για τα προκριματικά του EURO Νέων ποδοσφαίρου σάλας στο Καουνας 22-25 Ιανουαρίου.

 

ΕΡΜΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΣ, ΚΟΛΕΤΣΟΣ, ΒΑΡΥΠΑΤΗΣ, ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΑΛΙΦΕΡΗΣ, ΚΑΤΣΑ, ΚΑΡΥΔΑΣ, ΚΑΜΑΡΟΣ, ΓΟΥΣΗΣ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ, ΚΑΤΩΠΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ.

 

ΣΑΛΑΜΙΝΑ: ΓΕΩΡΓΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ, ΣΤΑΦΣΟΥΛΑΙ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΧΤΖΗΣ, ΤΣΙΚΛΙΛΑΡΟΣ, ΒΑΙΛΑΣ, ΑΛΟΥΣΑΙ, ΜΟΥΣΤΑ, ΚΑΡΝΕΣΗΣ Δ.

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ

More in FUTSAL