Ακολουθήστε μας

FUTSAL

ΝΙΚΗ ΤΙΤΛΟΥ Η ΑΕΚ 4-3 ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ ΣΤΟ ΔΑΪΣ. (VIDEO)

Ήθελε τη νίκη και την πήρε κόντρα στον πρωταθλητή Δούκα, μέσα στο Δαΐς και κάνοντας την ανατροπή από το 0-2 στο 4-3.

Νίκη τίτλου για την ΑΕΚ, που έδειξαν να αιφνιδιάζονται καθώς δέχθηκαν δύο γκολ στο 3’ από τον Σταυρακόπουλο, και στο 13’ από τον Κωνσταντίνου.

Οι παίκτες του Γιάννη Ζιάβα όμως ήταν αποφασισμένοι να παλέψουν για την ανατροπή και τα κατάφεραν. Μείωσαν αρχικά με τον Θανασάη στο 16’ και ισοφάρισαν στο 19’ με τον Σκουτέλη σε 2-2.
Αντιστρόφως ανάλογο το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο με τον θανασάη να δίνει το προβάδισμα στην ΑΕΚ (3-2). Η συνέχεια ανήκει στον Δούκα που πίεσε για την ισοφάριση αλλά ο Θεοφίλου του χαλούσε τα σχέδια, τουλάχιστον μέχρι το 35’. Οι προσπάθειες των γηπεδούχων απέδωσαν και ισοφάρισαν σε 3-3 με τον Τσιάκαλο.
Δεν πρόλαβαν να χαρούν όμως και ο Αγγελίνας στο 36’ στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα, χαρίζοντας τη νίκη στην ΑΕΚ.

 

ΔΟΥΚΑΣ: ΖΕΡΒΑΣ, ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ, ΜΑΛΟΒΙΤΣ, ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ, ΑΓΓΕΛΙΝΑΣ, ΜΑΝΤΗΣ, ΞΑΝΘΟΣ, ΚΙΚΕΛΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΑΚΑΛΑΚΗς, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

ΑΕΚ: ΘΕΟΦΙΛΟΥ, ΜΑΝΟΣ, ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ, ΘΑΝΑΣΑΗ, ΖΙΑΚΑΣ, ΗΛΙΑΔΗΣ, ΣΚΟΥΤΕΛΗΣ, ΝΤΑΤΙΣ, ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΡΝΑΝΙΔΗΣ, ΑΡΤΙΝΟΣ, ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΤΗΣ, ΜΠΕΛΤΣΙΔΗΣ

More in FUTSAL