Ακολουθήστε μας

FUTSAL

ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΤΣΑΡΑ ΤΟΥ «ΕΣΠΕΡΟΥ» Ο ΕΡΜΗΣ, 8-5 ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Σε ένα πραγματικά συναρπαστικό ματς στην Καλλιθέα, ο Ερμής Ζωγράφου αναδείχθηκε νικητής, επικρατώντας με 8-5 της ομώνυμης ομάδας.

Η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα άνοιξε το σκορ μόλις στο 4′ με τον Μανέλα, για να ακολουθήσει πέντε λεπτά μετά το 0-2 από τον Καραγιάννη. Ο Ερμής που είχε τον πρώτο λόγο στο ματς έφτασε το σκορ στο 0-4 με τους Μεχίλλη και Μπατίλα.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Κολέντζος έγραψε το 0-5, για να ακολουθήσει… «καταιγίδα» από τους γηπεδούχους. Στο 24′ ο Λάμπρου, στο 25′ ο Χριστοφόρου και στο 27′ ο Χρυσός έφτασαν τη διαφορά στα δύο γκολ, με το σκορ να είναι 3-5.

Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους δεν άργησε να έρθει και μέσα σε 20″ ανέβασαν τον δείκτη στο 3-7 με τα γκολ των Κολέντζου και Μανέλα.

Ωστόσο, οι… απαντήσεις επί απαντήσεων επαναλήφθηκαν, με την ομάδα του Σταύρου Μαυράκη να μειώνει σε 5-7 τόσο με το γκολ του Χρυσού στο 31′, όσο και με το τέρμα του Αντωνάκα στο 36′. Το τελικό 5-8 διαμόρφωσε ο Κολέντζος 16″ δευτερόλεπτα μετά, σφραγίζοντας έτσι τη μεγάλη αυτή νίκη της ομάδας του.

 

 

 

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

More in FUTSAL