Ακολουθήστε μας

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΑΔΗΣ: ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

Την επιστροφή του στα σαλόνια του ποδοσφαίρου της Αθήνας γιορτάζει πλέον ο ΠΑΟ Καματερού, που κατέκτησε τον τίτλο στον 3ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Ο πρωτομάστορας αυτής της επιτυχίας, ο κόουτς Νίκος Κουνάδης, μίλησε στους Erasitexnes365  και στον Σωτήρη Νικητάκη, και ας δούμε τι μας είπε…

Σ.Ν.Ήρθε η στιγμή που περιμένατε όλοι, πως αισθάνεστε για όλο αυτό;

Ν.Κ.Η αλήθεια είναι ότι αισθανόμαστε δικαιωμένοι, όχι για τη φετινή χρονιά μόνο, αλλά και για την προηγούμενη. Γιατί η σημερινή άνοδος, που εδώ και δύο αγωνιστικές έχει σφραγιστεί, οφείλεται σε δουλειά που έχει γίνει από τον προηγούμενο χρόνο. Μπήκαν οι βάσεις πέρυσι και φέτος τα καταφέραμε και ανεβάσαμε την ομάδα στην Α΄ Αθηνών.

Πολλά ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου, τον Αντώνη τον Βαζλαματζή, τον Βασίλη τον Παντζόπουλο, τον Διονύση τον Παππά, τους γενικούς αρχηγούς, τον Τάκη τον Παπαδημητρίου και τον Νίκο τον Κουλούρη που ήταν συνέχεια κοντά μας και σε ότι πρόβλημα υπήρχε, είχαν μία λύση αμέσως, τη διοίκηση, τον κόσμο που τα περισσότερα παιχνίδια τα παίξαμε με πολύ κόσμο, τους ευχαριστούμε όλους.

Είναι αυτό που λέω και το επαναλαμβάνω συνέχεια, πως για αυτή την ομάδα αυτή η άνοδος είναι επιστροφή στην κανονικότητα και τίποτα παραπάνω. Εμείς σαν προπονητές και σαν ομάδα θα πρέπει να ετοιμάσουμε την επόμενη μέρα και ευχαριστούμε και πάλι όλους όσους μας στήριξαν όλη τη χρονιά.

Σ.Ν. Άμα έβλεπε κάποιος φέτος τον ΠΑΟ Καματερού, ποιο θα έλεγε ότι ήταν το βασικό του στοιχείο που τον διέκρινε;

Ν.Κ.Το ποδόσφαιρο! Παίξαμε ποδόσφαιρο! Πολλές φορές και πέρυσι ακόμα, δεν ευτυχίσαμε να πάρουμε αποτελέσματα στην προσπάθειά μας να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί πραγματικά παίξανε ποδόσφαιρο. Για να παίξεις ποδόσφαιρο τη σημερινή εποχή πρέπει να έχει ηρεμία, να είσαι ομάδα, να έχεις καλούς παίκτες, να έχεις καλή διοίκηση, να είναι όλοι μία οικογένεια, αλλά όλα αυτά το ξαναλέω βοήθησαν στο να παίξουμε ποδόσφαιρο! Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.

Σ.Ν. Η επόμενη μέρα που βρίσκει τον coach Κουνάδη;

Ν.Κ.Κοίταξε, η επόμενη μέρα είναι μέρα που πρέπει να σκεφτούμε όλοι μαζί τι θα κάνουμε. Πραγματικά εγώ αυτή την ομάδα την αγαπάω γιατί είμαι από εδώ. Θα ήθελα να μείνουμε όλοι μαζί όπως είμαστε, τουλάχιστον οι περισσότεροι, να την ενισχύσουμε αυτή την ομάδα, γιατί του χρόνου στην Α΄ Αθηνών θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και όχι να παλεύει για την παραμονή. Αντιθέτως, να κοιτάει πάντα προς τα ψηλά. Τώρα θα δούμε, θα γίνουν συζητήσεις και πιστεύω θα ολοκληρωθούν όλα θετικά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ: «Αισθάνομαι δικαιωμένος, ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο»

Εκτός από από τον Νίκο Κουνάδη, στον Σωτήρη Νικητάκη μίλησε και ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας Γιώργος Κανακάρης. Ας δούμε τι είπε…

Σ.Ν.Ήρθε η μεγάλη στιγμή της ανόδου, αισθάνεσαι δικαιωμένος για όλη αυτή την προσπάθεια που καταβάλατε;

Γ.Κ.Σίγουρα αισθάνομαι δικαιωμένος, όλη η ομάδα μου προσπάθησε πάρα πολύ κατά τη διάρκειας της χρονιάς, είχαμε ένα στόχο από την αρχή που ήταν να πετύχουμε την άνοδο. Πιστεύω δώσαμε ο καθένας τον καλύτερο εαυτό του και τα καταφέραμε».

Σ.Ν.Που πιστεύεις ότι οφείλεται όλη αυτή η μεγάλη επιτυχία;

Γ.Κ.Πιστεύω όλη τη χρονιά ήμασταν δεμένοι, ξέραμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά, είχαμε ένα πολύ καλό κλίμα και πιστεύω ότι όλο αυτό βοήθησε στο να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι.

Σ.Ν.Τέλος, στείλε ένα μήνυμα προς τον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια όλη τη χρονιά.

Γ.Κ.Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήταν δίπλα μας σε κάθε αγώνα και που μας στήριζε συνεχώς όλη αυτή τη χρονιά.

More in Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ