Ακολουθήστε μας

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΔΟΛΑΣ: ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ

Εκπληκτική πορεία πραγματοποιεί φέτος ο Ποσειδώνας Γλυφάδας, που παρά το γεγονός πως ουσιαστικά πρόκειται για νέα ομάδα, έχει καταφέρει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ’ κατηγορίας.

Αναμφισβήτητα πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει και ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Μπαδόλας. Ο ικανότατος τεχνικός μίλησε στους Erasitexnes 365 και στον Θανάση Ζαχάκη, και ας δούμε τι μας είπε…

<< Ξεκινήσαμε 20 Αυγούστου την προετοιμασία με ρόστερ 27 ποδοσφαιριστών και χωρίς ρεπό μέχρι 20 Σεπτεμβρίου. Δουλέψαμε πολύ καλά με ιδιαίτερο ζήλο και αγάπη σε αυτό που κάνουμε.

Στόχος της διοίκησης ήταν και είναι η ομάδα να βρεθεί στις πιο ψηλές κατηγορίες, εκεί που ανήκει ο Ποσειδώνας. Αυτό με βρήκε  απόλυτα ταυτισμένο με την διοίκηση,  αφού συμβαδίζει και με τους προσωπικούς μου στόχους.  Περάσαμε την 7η αγωνιστική και η ομάδα μας ειναι 1η και αήττητη . αλλά βλέπουμε τους αγώνες έναν έναν ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας.

Εχουμε άριστο κλιμα και χημεία  μεταξύ μας και με  μια διοίκηση που σε ότι έχουμε ζητήσει είναι δίπλα μας προχωράμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου και θα έλεγα οτι μέχρι τώρα είναι όλοι άψογοι και δουλεύουμε σαν επαγγελματίες . Ευελπιστώ πως θα συνεχίσουμε με την ίδια δύναμη με στόχο να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο  και πανω από όλα να χαιρόμαστε για αυτό που κάνουμε, και όλα θα πάνε καλά. >>

More in Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ