
Την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον Αχιλλέα Ανδριανάκη ανακοίνωσε η διοίκηση του Παλαιού Φαλήρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση…
«Το διοικητικό συμβούλιο του Παλαιού Φαλήρου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Αχιλλέα Ανδριανάκη.
Το νέο πρόσωπο που αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας μέχρι πρότινος εργάζονταν στην ΑΕ Χαραυγή και στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Πειραια, ενώ μεταξύ άλλων έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Α.Σ. Δραπετσώνας, Κύπρο Κορυδαλλού και σαν βοηθό προπονητή στο πλάι του κ. Αλέκου Ρίζου σε Άγιαξ Ταύρου και Ηλυσιακό.
Η διοίκηση μεταξύ των πολλών υποψηφίων προχώρησε σε αυτή την επιλογή βασιζόμενη στο γεγονός ότι ο Ανδριανάκης σε όλες τις ομάδες που ανέλαβε το έργο του θεωρήθηκε πολύ πετυχημένο και αποτελεσματικό. Η ομάδα μας μέχρι το τέλος του μήνα θα πραγματοποιήσει ακόμη πέντε φιλικά δοκιμάζοντας αρκετούς νέους παίκτες που προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου που αποτελούν το δυνατό μας στοιχείο».

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
Γήπεδο – κοτέτσι της Νήαρ Ηστ! Ευθύνες τεράστιες στο υπουργείο Παιδείας!

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διπλό του Πανιωνίου στην Επίδαυρο (2-0) τον Φοίνικα

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διπλό του Πανιωνίου στην Επίδαυρο (2-0) τον Φοίνικα

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
Ο Σπυράκης νέος προπονητής του ΠΟΨ
