Ακολουθήστε μας

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ 0-2 ΑΠΌ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ!

Τα Πετράλωνα πέρασαν από το γήπεδο το Κάτω Χαλανδρίου επικρατώντας με 2-0 του Απόλλωνα Χαλ.

 

Δύο λάθη της άμυνας των γηπεδούχων εκμεταλλεύθηκαν τα Πετράλωνα που ήταν καλύτερα σχεδόν σε όλο τον αγώνα και πήραν την πήραν το έβδομο τρίποντο στους εννέα τελευταίους αγώνες.

Το 0-1 σημείωσε ο Γεωργουδάκης στο 26’ με πέναλτι, μετά από χέρι του Κούκου, που τον ξεγέλασε η πορεία της μπάλας λόγω του αέρα, ενώ το 0-2 πέτυχε ο στο 61’ ο Ψαρράς με πλασέ, μετά από λάθος του Αγκόλι στο ύψος της περιοχής.

Ο Απόλλων στο 38’ έχασε σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Οικονομόπουλο να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ, μετά από δική επέλαση από τα αριστερά.

Μετά το 2-0 οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν. Στο τελευταίο 20λεπτο είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να κάνουν τη μεγάλη φάση.

Τα Πετράλωνα με το διπλό στο Χαλάνδρι έχουν 48 βαθμούς και βρίσκονται στη δεύτερη θέση (14-5-5, 45-21 γκ.), ενώ ο Απόλλων με 27 βαθμούς βρίσκεται στην 9η θέση  (8-3-13, 30-36 γκ.)

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σύρακας, Κουστουμπάρδης (70′ Στεργιώτης), Βλογιαννίτης, Ψάλλας, Κούκος, Αγκόλι, Σταμάτης, Μπαλαχτσής (62′ Κουτσογκίλας Π.), Οικονομόπουλος, Αλεξανδράκης (70′ Μήτρου), Παπουτσής (88′ Παγώνης).

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Σκυριώτης, Κούρτι, Μπαλωμένος Α., Μπουγιούκος, Ανδρίκος, Γεωργίου (55΄Τσέκος), Καρούμπαλης (65′ Μπαλωμένος Κ.), Χέλμης, Γκούγκας (60′ Ντούνιας), Γεωργουδάκης (55′ Ρούπι), Ψαρράς.

More in Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ