
Σπάζοντας μία αρνητική παράδοση οκτώ χρόνων ο Φοίνικας Περιστερίου απέδρασε από την Αργυρούπολη επικρατώντας με 2-1 του ΑΟΝΑ.
Χωρίς σημαντικές ευκαιρίες πέρασε το πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες με το δεύτερο να αποζημιώνει όσους βρέθηκαν στο γήπεδο. Ο Φοίνικας μπήκε δυνατά, έχασε στο 47 τετ α τετ με τον Διονάτο και στο 56’ ο NDiaye άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 65’ ο Τριανταφύλλου απέκρουσε πλασέ του Σταμάτη σε τετ α τετ και στο 67’ ο Αρβανίτης εκμεταλλεύθηκε αδράνεια της άμυνας των φιλοξενουμένων και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 78’ ο Δημήτρης Ραυτόπουλος με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μετά από πάσα του NDiaye, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του ΑΟΝΑ πετυχαίνοντας το τελικό 2-1.
O Φοίνικας με τη νίκη του αυτή έφτασε τους 43 βαθμούς και είναι στην 4η θέση (12-7-5, 42-25 γκ.), ενώ ο ΑΟΝΑ με 28 βαθμούς βρίσκεται στην 11η θέση (7-7-20, 25-28 γκ.).
ΑΟΝΑ: Τριανταφύλλου, Λαγανάς, Κουσούνης, Menai, Halili, Ισαράι, Μιχαηλίδης (86’ Τριστσινιώτης), Αρβανίτης, Αποστόλου (79’ Γιαννόπουλος), Πρεβόλης, Καράμπας (55’ Χασιώτης).
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ.: Ξηρός, Ρώιμπας, Αχλάδης, Μακρής, Ραυτόπουλος Π. Λάσκαρης, Διονάτος (90’ Mile) Λιαγκόζης (46’ Κούτρης), Ραυτόπουλος Δ., NDiaye, Σταμάτης (87’ Κολοκοτρώνης).

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
Τα μπαράζ αγώνων κατάταξης στην ΕΠΣΑ

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
Το πρόγραμμα των μπαράζ ανόδου στην ΕΠΣΑ

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πανιώνιος πέντε αστέρων

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η ΑΕΚ νίκησε (37-26) τον ΑΣΕ Δούκα και τερμάτισε πρώτη!

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διπλό του Πανιωνίου στην Επίδαυρο (2-0) τον Φοίνικα

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ
Γήπεδο – κοτέτσι της Νήαρ Ηστ! Ευθύνες τεράστιες στο υπουργείο Παιδείας!
