Ακολουθήστε μας

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Ο ΦΩΝΤΑΣ ΚΑΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΣΤΗΝ ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ο Φώντας Καζακόπουλος θα είναι ο νέος τεχνικός της Αμιλλας Περιστερίου, αναλαμβάνοντας την αποστολή να οδηγήσει την ομάδα στην άμεση επιστροφή στην Β’ κατηγορία.

Ο νεαρός και ιδιαίτερα ταλαντούχος κόουτς, που ξεχωρίζει και για το ήθος του, κάτι που συμβαδίζει απόλυτα με τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων της Αμιλλας, στην πρώτη του χρονιά σαν προπονητής ανδρικής ομάδας και συγκεκριμένα του Αττικού, έδειξε ιδιαίτερα ελπιδοφόρα δείγματα δουλειάς και άφησε πολλές υποσχέσεις για μια σημαντική καριέρα. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει αγωνιστεί και σαν ποδοσφαιριστής στην Αμιλλα, κάτι που δημιουργεί και συναισθηματικούς δεσμούς με την ομάδα.

Οι Erasitexnes 365 μίλησαν με τον Φώντα Καζακόπουλο, και ας δούμε τι μας είπε…

<< Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που επιστρέφω στην ομάδα ως προπονητής πλέον… Η Αμιλλα είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα που χτίζει εξαιρετικά την ακαδημία της έχοντας φτάσει σε μια 5ετια από τα 20 στα 150 παιδιά έχοντας έναν εξαιρετικό υπεύθυνο Ακαδημίας τον Ηλία τον Στέφο.

Μπορεί να ήταν μια άσχημη χρόνια για το αντρικό τμήμα η προηγούμενη αλλά υπάρχουν όλες οι βάσεις την νέα χρόνια να διεκδικήσουμε την επιστροφή μας στην δεύτερη κατηγορία και αυτό θα κάνουμε. Θέλω να ευχαριστήσω παρά πολύ τον πρόεδρο Μποζατζίδη Χριστόφορο και όλη την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους καθώς με πλησίασαν πολύ γρήγορα για να έρθουμε σε συμφωνία .

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία Ελσα Ντάνη και τον Γιώργο τον Καλούδη για την συνεργασία μας την περσινή χρόνια στην ομάδα του Αττικού και επίσης να τους συγχαρώ για την άνοδο του Πλατωνα στην δεύτερη κατηγορία. >>

More in Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ