Ακολουθήστε μας

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε στο ΑΟΝΑ – Πανιώνιος 1-0

Δύσκολα μπορεί να προσθέσει κανείς κάτι. Η πόρνη είναι και παραμένει πόρνη. Θεραπεία δεν υπάρχει. Καμιά φορά σου δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει ελπίδα όμως αυτή εντέλει σε «πουλάει».

Ο Ίβιτσα Όσιμ είχε πει την κορυφαία ατάκα «Η μπάλα είναι και παραμένει πόρνη» αυτό σήμερα πραγματοποιήθηκε στον αγώνα του ΑΟΝΑ με τον Πανιώνιο. Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ ο Πανιώνιος σφυροκοπούσε το αντίπαλο τέρμα και έχανε τις ευκαιρίες την μία πίσω από την άλλη οι αντίπαλοι σε μια αντεπίθεση από το πουθενά κατάφεραν με δέκα παίκτες να βάλουν τον γκολ της νίκης και να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Τρεις βαθμούς που αφαιρούν από τον Πανιώνιο την ελπίδα ανόδου μιας και ο ΠΑΟ Ρουφ επικράτησε στην Σούδα με 2-1 και η βαθμολογία έχει πλέον ως εξής:

ΠΑΟ Ρουφ πρώτη θέση με 29 βαθμούς, Πανιώνιος δεύτερος με 24 βαθμούς και τρίτη θέση Άγιος Νικόλαος με Πόρο με 23 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΝΑ πίεσε στα πρώτα λεπτά του αγώνα αλλά ο Πανιώνιος μπόρεσε και κράτησε την αμυντική του λειτουργία και κατάφερε γρήγορα να ισορροπήσει το παιχνίδι. Μετά το 10ο λεπτό ο Πανιώνιος ανέβασε τις γραμμές του αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό να πετύχει το γκολ μιας και η μπάλα χανόταν στην μεγάλη περιοχή του ΑΟΝΑ. Να σημειώσουμε εδώ ότι πολύ λίγο ποδόσφαιρο παίχτηκε στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά του αγώνα μιας και η μπάλα ήταν συνέχεια άουτ και πλάγιο.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ ημιχρόνου υπήρξε μια σύγκρουση του Μπρέγκου με παίκτη του ΑΟΝΑ εκτός φάσης μπροστά στον πάγκο του Πανιωνίου όπου ο Μπρέγκου τραυματίστηκε και ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν μπόρεσε να δει καν την φάση και να αποδώσει πειθαρχικές ποινές.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος ξεκίνησε με τους παίκτες που είχε από το α΄ ημίχρονο και από τα πρώτα λεπτά έδειξε πως ήθελε το γκολ. Στο 12ο λεπτό ο Μενσά έδωσε την θέση του στον Δρίτσα και αυτή ήταν η πρώτη αλλαγή του Πανιωνίου.

Ο ΑΟΝΑ στο 61ο λεπτό απείλησε τον Πανιώνιο αλλά ο Ζούλιας με καλή αμυντική προσπάθεια κατάφερε και έσωσε την δύσκολη αντεπίθεση των γηπεδούχων.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και έχασε ευκαιρίες που δεν χάνονται για να πετύχεις το γκολ και να φύγεις με τους τρεις βαθμούς.

Ο Κράσι, Δρίτσας, Αργυρίου και Κοντοές έχασαν την ευκαιρία για να πετύχουν το γκολ, όλες εξ’ επαφής στο 80ο λεπτό σε μία μόνο φάση. Ο Δερμιτζάκης σε αυτή την φάση έσωσε την ομάδα του και αν υπήρχε VIP παίκτης σε αυτή την αναμέτρηση θα ήταν ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας.

Το γκολ για τον ΑΟΝΑ ήρθε στο 93ο λεπτό όταν έκαναν μια αντεπίθεση και με τον Κρίστιαν να στέλνει την μπάλα εύκολα στα δίχτυα του Καπούταγλη και τον ΑΟΝΑ στους ουρανούς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καπούταγλης, Ξυγκόρος (73′ Γκίνο), Ζούλιας, Γκαλίτσιος, Κοντοές, Μπρέγκου, Γροντής, Κράσι, Μενσά (55′ Δρίτσας), Πίσπας (73′ Αργυρίου), Διονέλλης.

More in ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ